Knack Weekend Black

cover Knack Weekend Black

Lees nr. 12 | 21 maart 2018

Web weergave

Voor de nieuwe Conscious Exclusive-collectie koos H&M voor nieuwe duur- zame materialen als gerecycleerd zilver en Econyl, garen gemaakt van visnetten.

WEEKEND UPDATE

Het Deense Pandora begeeft zich op nieuw terrein met Pandora Shine, een collectie in 18k verguld sterlingzilver. Een logische stap, zegt chief creative officer Stephen Fairchild.

WEEKEND UPDATE

Geniet, maar met mate. Dat krijgen onze noorderburen als advies bij drankenreclame, en misschien is dat zo gek nog niet. Want geef ons overvloed, en we gaan erover, zo lijkt het.

MAATSCHAPPIJ

Van 6 april tot 20 mei geeft het Parijse warenhuis Le Bon Marché Rive Gauche carte blanche aan het collectief Mosaert. Voor Coralie Barbier en Paul Van Haver de gelegenheid om decospulletjes toe te voegen aan hun mode en om hun capsulecollectie voor te stellen met een exclusieve soundtrack, getekend Stromae.

INTERVIEW

Pastels kunnen onverwacht krachtig zijn en doen het ook prachtig op de huid. Ga voor onverwachte combinaties: een zacht pastel matcht met felgeel en een vleugje rood haalt het beste in zachtroze naar boven.

MODE

Een semipermanent kleurtje voor de wenkbrauwen, crèmes die zijn aangepast aan je DNA of een nichegeur recht uit Australië. Knack Weekend koos de beste beautylanceringen van het voorbije jaar. Dit zijn de finalisten en de tien mooie winnaars!

BEAUTY

Tijd voor een drankje op eigen terras, een nieuwe tas of een streepje kleur in huis. Dankzij de juiste combinaties wordt de lente een smaakvolle cocktail.

SHOPPEN

Het staat op menige bucketlist: de safari. Alsof we in tijden van opgeblazen ego's verlangen naar de vernietigende blik van een hongerige leeuw. Terug naar de basis, naar het échte wilde leven, waar iedereen zijn plaats kent. Botswana wacht.

REIZEN