Web weergave

Nog tot eind maart genieten duizenden jongeren dankzij Jong Keukengeweld van een gastronomische avond voor een schappelijke prijs. Een succesformule! Maar komen ze ook terug als ze nadien de volle pot moeten betalen? Wij vroegen het aan drie populaire chefs.

WEEKEND UPDATE

Dol op gadgets? Deze drie keukenhulpjes nemen vooral kostbare kastruimte in.

WEEKEND UPDATE

Even glad als na een föhnbeurt bij de kapper of krullen in een handomdraai: het zou kinderspel moeten zijn met dit gehypete haarstylingtoestel.

WEEKEND UPDATE

Het symbool van romantiek in cijfers samengevat.

WEEKEND UPDATE

Lange werkdagen, veel prikkels en een tsunami aan sociale activiteiten verstoren onze nachtrust. Goed slapen is de ultieme luxe geworden. Dat hebben productontwikkelaars maar al te goed begrepen.

WEEKEND UPDATE

Sterke tinten, klare lijnen en edele materialen. Stijl zonder omwegen. Want eenvoud siert nog steeds.

MODE

Als je een woning huurt, moet je je die op een creatieve manier eigen maken. Met muren vol kunst bijvoorbeeld. De Franse interieurontwerper Nicolas Gazeau doet het voor in een voormalig schilders-atelier in Montmartre. 'De kamers doen me denken aan de vertrekken in een Venetiaans paleis.'

INTERIEUR

Als er één plaats is waar we onszelf zijn, is het in bed. Knack Weekend trekt van slaapkamer naar slaapkamer voor een eerlijk gesprek. Deze week: Corrina (55) en Gerrit (56), 32 jaar getrouwd, baten sinds november de luxueuze B&B De Corenbloem in Brugge uit.

TUSSEN DE LAKENS