Knack Weekend Black

Web weergave

Bij de laatste uitreiking bekroonde Michelin weer geen nieuw Belgisch restaurant met drie sterren. Zo blijft het Hof van Cleve eenzaam aan de top. Toch hebben ook onze tweesterrenzaken heel wat in hun mars. In deze zes eet je de meest betaalbare menu's zonder in te boeten aan smaak.

WEEKEND UPDATE

Je hoeft niet naar de sterren te kijken om te weten wat de volgende generatie it-bags wordt.

WEEKEND UPDATE

Tijdens de tweede editie van de Belgian Beauty Awards selecteerden Knack Weekend en Le Vif Weekend de beste cosmeticaproducten van 2019 uit 250 genomineerden. Door het coronavirus kon de uitreiking van de prijzen niet plaatsvinden. In dit artikel een overzicht van de winnaars, waaronder opvallend veel natuurlijke producten.

BEAUTY

In de bergen, in de stad, aan het water. Voor een antiagingkuur of puur ter ontspanning. Van gastronomisch diëten in Genève tot een ochtendwandeling in de Portugese wolken: vier superdeluxe spahotels uitgetest door onze redactie.

UITGETEST

Van instagramwaardige hondenzetels tot verjaardagsfeestjes voor de poes: huisdieren werden nog nooit zo verwend als vandaag. Maar zijn ze zelf wel zo blij met al die 'menselijke' luxe?

REPORTAGE

Onderzoekende blikken en zwetende handpalmen: niet iedereen ervaart een bezoek aan een sterrenzaak of designerboetiek als een ontspannend uitje. Wat moet je doen als je je een oplichter voelt in luxueuze omgevingen? 'Ik heb het gevoel dat ik mezelf de hele tijd moet bewijzen.'

MAATSCHAPPIJ