Zilver, mat, in stof of metaal. Grijs blijft. Omdat het een cachet heeft van chic. Buiten, naast en boven alle modegrillen.

1

Compact en gebruiksvriendelijk: ‘handheld’ pc (18,6 cm br.) voorzien van de modernste multimedia-uitrusting. De HC-4500A van Sharp werkt op Windows CE 2.0, heeft een kleurenmonitor met ’touch screen’, en optioneel een digitale camera die speciaal voor het apparaat werd ontwikkeld. Met oplaadbare batterij en netadaptor. (Vanaf 42.995 fr., Sharp).

Aan het glas ernaast (195 fr., Polygones) kan men inschatten hoe compact de draagbare computer wel is.

2

Mini-Disc-Walkman MZR50 van Sony met ruisvrije digitale opname en weergave, schokvrij geheugen en montagemogelijkheden (wissen en verschuiven van opnames). Via de bijbehorende stick met display kunnen de basisfuncties vanop afstand bediend worden (15.990 fr., bij Pittoors).

Zachte grijze plaid in vervilte wol van Zimmer & Rohde (6600 fr., Polygones).

3

Hij past in een hemdzakje en neemt digitaal (zonder cassette) tot 99 boodschappen op. De Voice Balloon (ICDV21) van Sony heeft een totale opnamecapaciteit van 10 minuten en beschikt o.m. over 3 ‘files’, een ‘special message box’ en een ‘flash-geheugen’ (3450 fr., Pittoors).

Grijs hemd in Italiaanse stijl (2000 fr., Marks & Spencer).

4

Aktetas “Classic Line” uit de nieuwste lijn van Samsonite (9995 fr.).

Handig voor wie vaak en lang onderweg is: gsm cd930 van Motorola met een autonomie van bijna 5 dagen in waakstand of 270 minuten gesprekstijd. Extra troef is o.m. de VoiceNote-toets waarmee de gebruiker tot 3 minuten tekst kan opnemen (15.990 fr., Motorola).

5

Zilvergrijs en gestroomlijnd: oplaadbaar scheerapparaat Braun Flex Integral Ultra Speed, met een scheercapaciteit van 60 minuten (goed voor 2 à 3 weken). (6499 fr., Braun).

7

De eerste digitale Camcorder met “Touch Control”: de SlimCam VL-PD1S van Sharp. Door het LCD-scherm aan te raken met de vingertop kan je alle belangrijke functies – belichting, inzoomen, scherpstellen – bedienen (74.995 fr.).

Op de achtergrond: canapé in grijs flanel “Cuba system” van Cappellini (310.000 fr., Polygones).

Informatie over de verkoopadressen vindt u op pag…

Styling Sonja Mertens / Foto’s Diane Hendrikx

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content