Het is niet al goud wat er blinkt, want er is veel meer: platina en stras, parels en diamanten… Glans en glitter verhogen het glamourgehalte en maken het geheel extra feestelijk.

Links: ‘Alessandine’ in miniuitvoering: vierkant horloge met roze wijzerplaat en bezet met briljanten, Mauboussin. ‘Camelia’, horloge met afgeronde hoeken, paarlemoeren wijzerplaat en een kastrand bezet met zirkonen, van Rodania.

Rechts: uit de collectie ‘Damier’ van Chimento: een omkeerbare armband van wit en geel goud, en een sluiting afgewerkt met twee briljanten. Muiltjes met metalen band van Capricio.

Rechteragina: in het halsjuweel ‘Casino’ zitten 540 diamanten verwerkt, de oorbellen ‘Lakarda’ zijn bezet met 608 diamanten en de ring ‘Tentation’ telt 304 diamanten. Alles van Cartier.

Onder: witgouden halssieraad met natuurlijke kleurdiamant in een nieuwe slijpvorm, ‘QuiVive’. Van Peter Quijo.

Rechterpagina, linksboven: horloge met zwarte lakband en briljanten, en een brede gouden ring ‘Ariane’ met roterende schijf die eveneens bezet is met briljanten, Dihn Van. Rechtsboven: horloge uit de ‘Class One’-serie van Chaumet: met ring van briljanten en een witleren bandje. Onder: zij draagt een ring en een halsjuweel van witgoud en met briljanten, Innocence. Hij heeft de ‘OG’, een chrono van Chaumet om de pols.

Boven: oorhanger ‘Victoria’: een kraal van git aan een kettinkje van witgoud, bezet met kleine briljanten, van Pomellato.

Onder: ‘Diorific’, smal horloge van Dior: roestvrij staal, met binnenwerk van kwarts en waterdicht tot 30 meter diepte. Suède schoenen met strasjuweel van Capricio.

Opvallend: ‘Venise’, een platinaring met grote Zuidzeeparel en bezet met zwarte diamanten, Holemans.

Onder: ‘Fiocco di neve’ (sneeuwvlok): stervormig halsjuweel en bijbehorende oorclips van witgoud met ‘pavé’-gezette briljanten. ‘Onda’ en ‘Stella’: ring en armband eveneens van witgoud en bezet met briljanten. Alles van Pasquale Bruni.

Linkerpagina, boven: armband ‘Padua’ en ring ‘Chiari’: witgoud en briljanten, van Casa Gi.

Onder: zij draagt een het rechthoekige horloge Longines ‘Dolcevita’, roestvrij staal met diamanten. Hij draagt een horloge uit de ‘Designer’-collectie van Rodania, volledig van roestvrij staal, met onkrasbaar saffierglas en waterdicht tot 50 meter diepte.

Rechterpagina, boven: halssnoer ‘Unica’ en armband ‘Atollo’ uit de collectie van Fope: witgoud bezet met briljanten.

Linksonder: witgouden horloge ‘Linea Variation’, bezet met 80 diamanten, van Baume & Mercier. Satijnen pumps met stras, van Capricio.

Rechtsonder: armband en bijbehorende ring, aansteker versierd met stras en mannenhorloge ‘Landmark’, alles van Versace.

Boven: ‘Miss Protocole’, witgouden horloge bezet met paarlemoerkleurige wijzerplaat en volledig bezet met diamanten, hier gecombineerd met een rode satijnen pluimenband waarin Swarovski-kristallen zijn verwerkt. ‘Possession Flat’ is een witgouden ring bezet met 120 diamanten. Alles van Piaget.

Onder: ‘Transparence’, ring en oorclips van witgoud met briljanten en afgewerkt met zwart rodium, Roberta Porrati.

Boven: ‘Dressed Up!’ Armband met geometrisch motief van bergkristal, van Swarovski.

Onder: twee ringen uit de ‘Nero’-collectie van Leo Pizzo: beide van witgoud en bezet met zowel witte als zwarte diamanten.

* Verkoopinfo p 235.

Productie Annick Vandecappelle

Foto’s Roger Dijckmans / Haar & make-up Rudi Cremers voor Esteè Lauder / model Jessica bij Models Office

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content