VOOR 4
...

VOOR 4 1 butternut in dikke frieten gesneden 100 g ambachtelijke verse kaas Een handvol kappertjes 1/2 bos radijs Een paar blaadjes bloedzuring Voor de bagnetto verde100 g platte peterselie 2 tenen look 100 g zuurdesembrood, in stukken en kort geroosterd in olie 160 g olijfolie Fleur de sel Vers gemalen zwarte peper 2 gekookte eieren Voor de vinaigrette80 g gepelde hazelnoot 75 g balsamicoazijn 50 g (tijm)azijn 50 g (bieslook)olie Doe alle ingrediënten voor de bagnetto verde in de cutter en hak fijn. Rooster voor de vinaigrette de hazelnoten in een voorverwarmde oven op 180°C tot ze lichtjes bruinen. Meng alle andere ingrediënten voor de vinaigrette en giet over de hazelnoten. Zet de oven op 200°C en rooster de stukken pompoen gedurende 15 minuten. Snijd de radijzen in fijne schijfjes. Schik de pompoen op het bord, samen met de kaas, kappertjes en radijsjes. Werk af met de bagnetto verde, vinaigrette en de bloedzuring.