Voor de tequila geïnfuseerd met piment: 1 rode habanero-peper
...

Voor de tequila geïnfuseerd met piment: 1 rode habanero-peper 75 cl tequila Voor 1 l gearomatiseerde rode wijn met noten: 200 g noten 1,5 l rode wijn 500 g kandijsuiker 1,5 el citroenzuur Verder: 1,5 cl Campari, 1 eiwit 3 cl granaatappelsap 1. Snijd de hete chilipeper in stukjes. Laat 1 minuut trekken in de tequila en zeef. 2. Plet de noten, rooster ze in de pan. Breng de wijn aan de kook en laat inkoken. Laat de noten trekken in de wijn. Meng 500 g suiker met water tot een zanderige consistentie, laat op een heet vuur karamelliseren. Roer de karamel door de geïnfuseerde wijn en los er het citroenzuur in op. 3. Doe 3 cl geïnfuseerde tequila, 3 cl gearomatiseerde wijn, de Campari, het granaatappelsap en het eiwit samen met veel ijsblokjes in een shaker en schud goed. Verwijder de ijsblokjes, shake opnieuw krachtig. Giet door een fijne zeef in een kelkglas en serveer.