#fitspiration

Voor wie een sportieve winter plant of nu al goede voornemens heeft.

Handtashelm

Een fietshelm die inschuifbaar is tot enkele centimeters en zonder klep een schamele 250 tot 290 gram weegt, maar voldoet aan zowel de Europese als Amerikaanse veiligheids-norm. Personaliseerbaar met verwisselbare zonnekleppen en oorwarmers in andere kleuren.

Closca (120 euro inclusief grijze klep) via www.district18. eu.

(Après-)ski

Het Nederlands-Noorse label Amatør brengt met Øff Piste een capsulecollectie van creatieve, moderne skikleding die je ook in je doordeweekse outfits kunt integreren.

amatorcollection.com

Rugzak met power

Val nooit meer zonder energie: deze rugzak heeft een vochtbestendige USB-poort aan de buitenkant waarmee je snel en overal en altijd je smartphone kunt opladen via de (optionele) powerbank binnenin.

Ampbag (49,99 euro zonder en 64,99 euro met Box-powerbank van 3000 mAh of 74,99 euro voor 6.000 mAh van Box, in blauw, zwart en rood-groen, box.com.

Tommy gaat skiën

Tommy Hilfiger heeft samen met Rossignol een premium wintercapsule ontworpen voor skifanaten. De vier outfits voor mannen verenigen de stijl van het modemerk met het comfort en de technische knowhow van de skiplunje-expert.

Tommy X Rossignol (149 tot 699 euro) is verkrijgbaar bij Tommy Hilfiger, geselecteerde verkooppunten, bij Rossignol en online via tommy.com en rossignol.com.

Sneeuwkijker

De skibril Progressor Splite van Adidas Sport kreeg tijdens de Red Dot Design Award 2017 de ISPO Award 2017 in het skisegment. Dankzij het minimalistisch randloos design is dit exemplaar met minder dan 80 gram een van de lichtste skibrillen ter wereld. Ook het Climacool-ventilatiesysteem en de kleine verpakking vallen in de smaak.

Vanaf 79 euro, verkrijgbaar in tien kleuren- en filtercombina-ties, adidas.be.

#fitspiration
#fitspiration
#fitspiration
#fitspiration

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content