Dat het vermaledijde jaar 2020 de geschiedenisboeken zal ingaan als een van de meest spraakmakende jaren van de afgelopen decennia, staat buiten kijf. Het was het jaar waarin we elkaars gezelschap via pixels consumeerden, gezinnen bubbels begonnen te noemen en mondmaskers een mode-item werden. We hebben niet langer een meetlint nodig om anderhalve meter te bepalen en noemen onze keukentafel al maanden ons bureau.

Illustrator Brecht Vandenbroucke goot alle opmerkelijke gebeurtenissen, trends, cijfers en nieuwtjes die zich dit jaar in ons collectieve geheugen nestelden in een overzicht. Wat denk jij te herkennen op deze afbeelding? Klik hier om de tekening te vergroten. Hieronder vindt u de oplossing.

Boven (v.l.n.r.)

Quarantinderen

Online catwalks

Berenjacht

Op reis met de camper

R.I.P. Christo

Balkonconcert

Witmakende crème L'Oréal

Midden (v.l.n.r.)

Zwembaden aanleggen

Verzorging met kristallen

Modelabels die stekker eruit trokken

#challengeaccepted

R.I.P. Ruth Bader Ginsburg

Koken met TikTok

R.I.P. Tom Hautekiet

Fietshype

Karen

Onder (v.l.n.r.)

Veggieburgers

Van Beirendonck vs. Abloh

#NoPoo

Dolfijnen Venetië hoax

Lockdownfeestje

Raf Simons

Hamsterwoede

Dat het vermaledijde jaar 2020 de geschiedenisboeken zal ingaan als een van de meest spraakmakende jaren van de afgelopen decennia, staat buiten kijf. Het was het jaar waarin we elkaars gezelschap via pixels consumeerden, gezinnen bubbels begonnen te noemen en mondmaskers een mode-item werden. We hebben niet langer een meetlint nodig om anderhalve meter te bepalen en noemen onze keukentafel al maanden ons bureau.Illustrator Brecht Vandenbroucke goot alle opmerkelijke gebeurtenissen, trends, cijfers en nieuwtjes die zich dit jaar in ons collectieve geheugen nestelden in een overzicht. Wat denk jij te herkennen op deze afbeelding? Klik hier om de tekening te vergroten. Hieronder vindt u de oplossing.