Evi De Coster (26)

Carrie, het hoofdpersonage uit Sex and the City, kan nog veel van Evi leren. Een rondje trefzeker shoppen wint Evi met gemak. Haar creatieve talent gebruikt ze niet alleen voor dit blad, maar ook voor de samenstelling van haar kleerkast. Evi is immers een volbloed fashionista. In het vormgevingsteam is ze een vaste waarde. Over enkele maanden moeten we haar even missen voor een ‘persoonlijk project’ : een kleine Evi komt eraan.

Greta Boon (56)

Met haar ervaring – Greta werkt al vijftien jaar bij Weekend Knack – en wijsheid houdt Greta zich staande tussen het jonge geweld in het vormgevingsteam. Behalve een brede culturele interesse, heeft Greta een dubbelleven : tijdens de week is ze een stadsmens en in het weekend trekt ze zich terug in een onooglijk dorp in de Ardennen. Haar moestuin daar is een Plaatselijke Bezienswaardigheid.

Tina Vandormael (25)

Limburg boven. Naast Caroline Gielen en Karolien Bertels is Tina de derde Limburgse in de ploeg. Zit goede smaak daar in het drinkwater ? Tina is een gedreven creatieveling met een grafische opleiding en een passie voor architectuur (en voor een architect). De afgelopen maanden spendeerde Tina al haar schaarse vrije tijd aan het verbouwen van een huis. We kunnen niet wachten op de house warming.

Caroline Gielen (26)

Enkele maanden geleden wandelde Caroline Gielen met haar portfolio de redactie binnen. Ze studeerde productontwikkeling aan de beroemde academie in Eindhoven. Intussen werkt Caroline freelance voor dit blad en het lijkt alsof ze hier al jaren werkt. Ze is ondernemend, avant-garde en eigenzinnig. Dacht u dat alleen Antwerpenaars een grote mond hadden ?

Karolien Bertels (33), chef vormgeving

Na Sport Magazine en Trends was het onvermijdelijk dat Weekend Knack in handen zou komen van Karolien. Een fervente sporter is ze niet en beleggen doet ze vooral in Belgische mode. Karolien ziet in één oogopslag welke ontwerper u draagt en van welk seizoen. Karolien houdt van alle mooie en goede dingen in het leven : van mode tot design en leuke restaurants en hotels. Maar haar favoriete tijdverdrijf is haar vierjarige dochter Sien.

Jesse Brouns (34), creatief directeur

Op 1 juli is Jesse Brouns aan de slag gegaan als creatief directeur van Weekend Knack. Jesses eerste artikel verscheen in De Morgen toen hij zeventien was – meteen de start van een journalistieke carrière waarin hij zich profileerde als een expert in design, mode en vormgeving. Hij schreef bijdragen voor Weekend Knack, De Morgen, De Standaard en The Bulletin. Ook buitenlandse trendsettende bladen als Wallpaper, Jalouse en Crash staan op zijn cv, naast zijn eigen, onregelmatig verschijnende magazine, Hiawatha. Met chef vormgeving Karolien zette hij de voorbije weken alvast de nieuwe rubriek Radar in de steigers. Jesse pendelt tussen Parijs en Brussel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content