Soms heeft de huid iets extra’s nodig. De dunne, vloeibare textuur van serums zorgt ervoor dat ze gemakkelijk te combineren zijn met dag- en nachtcrèmes.

01 | Annayaké Extreme Concentrate (pompflacon 30 ml : 299 euro)

Belooft : een kuur om de huid te boosten.

Getest : bij het wisselen van de seizoenen merk je vaak dat je huid wat hulp kan gebruiken. Annayaké ontwikkelde een kuur met onmiddellijke en langetermijneffecten. De ongeparfumeerde, zeer vloeibare fluïde hydrateert en beschermt (dankzij antioxidanten) meteen en geeft een lichte gloed. Na een maand zouden de effecten van een gestimuleerde collageenproductie zichtbaar worden : een gladdere, vollere en strakkere huid.

PLANET PARFUM

02 | La Prairie Cellular Power Serum (pompflacon 50 ml : 402 euro)

Belooft : extra energie en bescherming tegen vrije radicalen.

Getest : bij het ouder worden stapelt schade zich op, verliezen de cellen hun energie, en tegelijkertijd daalt het vermogen van de huid om zichzelf te beschermen. Om dat te compenseren, combineerde La Prairie een lange lijst activa, die ervoor moeten zorgen dat de huideigen herstel- en beschermingscapaciteit wordt gestimuleerd. De frisse gel-textuur is behoorlijk geparfumeerd en hydrateert onmiddellijk, waardoor de huid meteen frisser en gladder oogt.

PARFUMERIE

03 | Lancôme Absolu Oléo-Serum Sublime Régéneratif (pompflacon 30 ml : 199 euro)

Belooft : te herstellen, voeden en de teint op te frissen.

Getest : dit serum heeft een opvallende rozengeur en een bijzondere textuur : een vloeibare gelfluïde die smelt op de huid en toch een erg voedend gevoel geeft dankzij ingekapselde oliën. Paarlemoerroze pigmenten zorgen voor een instantgloed die een vale teint opfrist. Lancôme heeft zijn eigen roos en gebruikte de stamcellen, die naar verluidt regenererende eigenschappen hebben. Perfect voor de rijpere huid.

PARFUMERIE

04 | Dermalogica Multivitamin Power Serum (tube 22 ml : 89 euro)

Belooft : een vitaminenbom (A, C& E) voor het herstel van lijntjes, vlekjes en het stimuleren van collageen.

Getest : de reukloze, zalfachtige textuur smelt op de huid zonder een spoor na te laten en doet die zacht en glad aanvoelen. Ingekapselde vitaminen werken op hyperpigmentatie (vitamine C), verslapte huid (vitamine A) en lijnen en rimpels. Voor de rijpere, zonbeschadigde huid.

DERMALOGICA-INSTITUTEN, WWW.DERMALOGICA.COM

05 | Cîme Kissed By A Rose Serum (pipetflacon 30 ml : 33,50 euro)

Belooft : een biologisch serum dat herstelt en voedt.

Getest : de oliën van abrikozenpitten, muskusroos en duindoornbessen geven een kruidige rozengeur, en een vloeibare textuur die de huid zacht en comfortabel doet aanvoelen. Het serum bestaat uit volledig natuurlijke ingrediënten, waarvan 54 procent biologisch en via fair trade aangekocht is. Met een deel van de winst wordt de bouw van scholen in het Indiase Ladakh gefinancierd.

WWW.CIME-ONLINE.COM

MEER BESPREKINGEN VINDT U OP WWW.KNACKWEEKEND.BE/BEAUTY.

DOOR SOFIE ALBRECHT

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content