MASCARA’S LIJKEN TEGENWOORDIG VAN ALLES TE KUNNEN EN NOG MEER TE BELOVEN. EEN TEST VAN DE NIEUWE LADING.

1. REVLON CUSTOM EYES MASCARA (10,95 EURO)

Belooft : lengte met natuurlijk of intens volume dat hele dag houdt.

Mening : ook deze mascara geeft de keuze, een draai aan de knop maakt het verschil tussen subtiel en intens. Mooie definitie, al hield die niet de hele dag stand.

Parfumerie & Inno

2. CLARINS INSTANT DEFINITION MASCARA (3T, 26 EURO)

Belooft : intens gekleurde, gescheiden, volle wimpers

Mening : het borsteltje heeft een top met kleine haartjes, om overal goed bij te raken en een dikker middenstuk met langere haartjes om de wimpers te kammen. Verzorgende ingrediënten zouden de wimpers beschermen en versterken. Best houdende mascara uit de test, bleef de hele dag en een stuk in de nacht zitten zonder een krimp te geven.

Parfumerie

3. RIMMEL VOLUME ACCELERATOR (12,99 EURO)

Belooft : volume op maat.

Mening : de dikke, grote borstel geeft spaarzaam mascara af, zodat je zelf kunt bepalen hoe vol je je wimpers maakt. De borstel scheidt de wimpers goed en verlengt zonder klonters. De naam is wat misleidend, want voor wie spectaculair volume zoekt bestaan er toch efficiënter alternatieven.

Kruidvat en Di

4. COVERGIRL LASHBLASTFUSION (10,89 EURO)

Belooft : volume en lengte.

Mening : deze mascara heeft een dikke borstel met korte haartjes die redelijk dicht opeen staan geplant, die elke wimper mooi verlengt, subtiel voller maakt en een lichte krul. Na een halve dag moet je wel bijwerken, maar dat lukt vlot doordat de formule redelijk soepel blijft.

Delhaize

5. YSL MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS SHOCKING (6T, 30 EURO)

Belooft : onfatsoenlijk volume.

Mening : de asymmetrische vorm van het borsteltje moet wimpers verlengen en krullen, maar geeft vooral veel product af. Dat zorgt voor instant volle wimpers, maar het is even oefenen voor dat ook klontervrij lukt. Troef : zwart in zes schakeringen.

Parfumerie

6. CATRICE EVOLUTION TO REVOLUTION (4,49 EURO)

Belooft : subtiel of intens volume.

Mening : een mascara met een even ingenieus al simpel systeem. Voor subtiel volume draai je koker 1 open, waardoor de ellipsvormige borstel weinig product opneemt en de wimpers een lichte krul meegeeft. Koker 2 heeft een bredere huls die bijgevolg meer mascara vrijgeeft. Maar intens zouden wij dat niet noemen.

Kruidvat

Samenstelling Sofie Albrecht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content