De mooiste Belgen

Deze recent gelanceerde Belgische make-uplijnen maken je mooi van kop tot teen(nagel).

1– Karolin van Loon

Wat? Vegan nagellak

Wie? Juwelenontwerpster Karolin Van Loon lanceerde vorige lente haar nagellaklijn Les Couleurs de la Terre. Slim bekeken, want een goede manicure zet een mooie ring extra in de verf.

Kort samengevat: kiezen uit 18 door de natuur geïnspireerde kleuren. De lakjes zijn vegan, milieuvriendelijk, hypoallergeen en 8-free (vrij van onder meer formaldehyde en kamfer).

20 euro voor een lak, op de webshop karolinvanloon.com en een select aantal boetieks.

2–i.am.klean

Wat? De zusterlijn van het minerale make-upmerk Cent Pur Cent

Wie? De Limburgse Caroline Rigo ontwikkelde deze lijn voor visagisten en make-upfans die met minerale make-up willen werken.

Kort samengevat: makkelijke make-up voor een natuurlijke (of meer glamoureuze) look. De minerale poeders verzorgen de huid ook. De formules zijn zo puur en natuurlijk mogelijk, de paletten navulbaar.

Vanaf 14,99 euro, via de webshop iamklean.be, bij de schoonheidsspecialiste en in een selectie conceptstores en webshops.

3–AM Cosmetics

Wat? Vegan make-up met kristalextracten

Wie? DJ en model Anouk Matton bracht haar passie voor make-up en haar geloof in de helende kracht van kristallen samen in een make-uplijn. Ze wil met haar merk mensen zelfvertrouwen en eigenliefde geven.

Kort samengevat: er zijn drie lijnen, elk opgebouwd rond een eigen kristal, met een oogschaduwpalet, lippenstift en mascara. Love bevat rozenkwarts, Glam amber en Fierce jade.

Vanaf 19,95 euro, op de webshop anoukmattoncosmetics.com en bij Ici Paris XL.

De mooiste Belgen
© GF
De mooiste Belgen
© GF

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content