Club Quarantaine

Virginie Morobé © GF

Virginie Morobé is schoenenontwerpster. Ze legt thuis de laatste hand aan de lente-zomercollectie 2021 van haar label Morobé. Hoe houdt zij de quarantaine vol?

1–De geur van het bos

“Ik ga regelmatig lopen in het bos vlak bij mijn huis. Ik vertrek het liefst ’s ochtends vroeg, want dan hoor je het bos ontwaken en ligt er nog dauw. De geur van natte aarde vind ik fantastisch. Er is een Oekraïens interieurmerk, Faina, dat een huisparfum heeft ontwikkeld dat naar aarde ruikt, Wet Soil. Heerlijk.”

Te koop via faina.design

2–Luister naar Li

“Ik luister vaak naar de podcasts van The Business of Fashion. Vooral die van Lidewij Edelkoort is interessant. Zij heeft het niet alleen over de veranderingen in de modesector, maar ook over hoe we anders moeten gaan denken. Er was al wat aan het bewegen in de mode, maar nu komt alles in een stroomversnelling. Mijn plannen voor Morobé worden niet meer binnen dit en drie jaar uitgevoerd, maar direct.”

Te beluisteren via businessoffashion.com

3–Meeslepend ritme

“Er staat hier de hele dag muziek op. De smaak van onze tienerdochter gaat alle kanten op. Zelf luister ik momenteel veel naar de Australische singer-songwriter Surahn, en vooral het nummer Watching the World. Het heeft een meeslepend ritme waar ik instant goedgezind van word. Als je het opzet als je wakker wordt, is je dag meteen goed begonnen.”

Te beluisteren via Spotify.

Club Quarantaine
© GF
Club Quarantaine
Club Quarantaine

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content