Voor 6:

1 springvorm (22 cm diameter)
...

1 springvorm (22 cm diameter) 200 g koekjes, type 'digestive' 120 g boter 250 g verse kaas, type Philadelphia 4 el vloeibare honing (als het kan met tijm) 1 zakje vanillesuiker 30 cl verse room 1,5 gelatineblaadjes Sap van 2 citroenen Zeste van 1 citroen 5 takjes tijm 1. Meng de koekjes met de gesmolten boter. Verdeel het deeg over de bodem van de vorm. Druk aan. Plaats een halfuur in de koelkast. 2. Meng in een kom de kaas, de room, de honing, de vanillesuiker en de citroenzeste. 3. Week de gelatineblaadjes in een kom koud water. 4. Verwarm het citroensap met de takjes tijm. Laat 3 minuten koken. Verwijder de tijm. 5. Knijp de gelatine uit en laat op een zacht vuur smelten in het citroensap. Meng om de gelatine op de lossen. Voeg bij het afgekoelde kaasmengsel. Meng. 6. Verdeel de crème over de koekjes. Plaats minstens 4 uur in de koelkast.