Voor 6

20 verse sint-jakobsvruchten
...

20 verse sint-jakobsvruchten Voor de palingcrème265 g gerookte paling 100 g kippenfond 1el citroensap Snuifje zout Mespunt cayennepeper 110 g geklopte room VOOR DE ALGENVINAIGRETTE 2 el olijfolie 1 tl zeesla, kort gekookt 1 tl codium 1 tl roodhoorntjeswier Sap van een halve limoen 1 dl dashibouillon Fleur de sel Snijd de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes. Mix de gerookte paling gedeeltelijk glad met de fond, het citroensap en de cayennepeper. Spatel de geklopte room door het mengsel. Kook de zeesla kort tot beetgaar, snijd de overige algen op het laatste fijn en meng alles. Verdeel onder aan de schotel de crème van gerookte paling en beleg met de coquilles. Overgiet met de vinaigrette van algen en bestrooi met fleur de sel. Rasp er tot slot wat verse limoen over.