Uitgeverij Roularta Books brengt voor de eerste keer het Weekend Knack Kookboek uit. Voor dit luxueus uitgevoerd kijk- en kokkerelboek verzamelde culinair journalist en Weekend Knack-medewerker Pieter van Doveren de beste recepten van chef-koks en traiteurs uit de top van België en Nederland. Het boek bundelt de mooiste foto's die verschenen zijn in Weekend Knack en niet eerder gepubliceerde recepten afkomstig uit de door Weekend Knack georganiseerde kooklessen, waarbij groepjes geprivilegieerde lezers de kans krijgen om in de keukens van bekende koks exclusieve kooklessen en demonstraties te volgen. Bij de topkoks uit de Benelux die hun recepten vrijgaven, treft men klinkende namen, zoals Pierre Wynants (Comme chez Soi), de broers Boxy (traiteur Boxy's), Frank Fol (Sire Pynnock), Sergio Herman (Oud Sluis, Nederland), Paul Mariën (Truffeltje), Frank Nuijens (traiteur Lucullus), Lucas Rive (De Bokkedoorns, Nederland), Guy Vercauteren ('t Laurierblad) en Jonnie Boer (De Librije, Nederland). De flitsende, moderne vormgeving van het Weekend K...