Alles onder één dak

© GF/ DE MOOR

Eén horeca-adres blijft er over: Uw Kot. Een selectie uit het culinaire aanbod aldaar, van spijs en drank tot kookles.

13 x gezondheid

Het thuisaperitief, al dan niet in digitaal gezelschap, viert hoogdagen bij de eerste lentezon. Het hoeft niet altijd bier of wijn te zijn: de Cider Survival Box van Cideris is een aanrader. Met dertien flesjes van 33 cl hoef je ook geen grote fles bubbels te kraken nu je tijdelijk geen vrienden over de vloer krijgt. Flesje per flesje ontdek je eigenzinnige ciders uit België en de rest van Europa.

cideris.be

goed gestookt

Stokerij De Moor, bekend om haar artisanale jenevers, was een van de eerste stokerijen die overschakelden op de productie van ontsmettende handgel. Gelukkig zijn er nog flessen van de fenomenale jenever en gin op voorraad, die je kunt bestellen via de webshop.

stokerijdemoor.be

Stoom ze zelf

In Steamy Windows in Gent eet je onder normale omstandigheden luchtige wolkjes van dumplings. Adepten van die gevulde deeghapjes halen vanaf nu zelf het stoommandje boven: Steamy Windows levert (in Gent) de dumplings diepgevroren aan huis, zodat ze 12 minuten later heerlijk gestoomd op je bord kunnen liggen. Ook hun side dishes, desserts en drankjes vinden hun weg naar jouw eettafel.

steamywindows.be Virtuele chefs

Horeca Forma geeft horecaopleidingen aan professionals en lanceert nu het project Virtual Chefs: een inspirerende reeks minitrainingen voor en door horecamensen via Facebook Live. Zo willen ze alle thuiszittende chefs, keukenmedewerkers, bartenders en gastheren en -vrouwen mee door deze onzekere periode loodsen. Wat goed nieuws is: ook niet-professionele horecafans die iets willen bijleren over cocktails shaken, vegan koken of vis fileren kunnen in deze bijzondere periode gratis deelnemen aan deze digitale opleidingsmomenten.

vlaanderen.horecaforma.be/virtual-chefs

Alles onder één dak
© GF/ cideris
Alles onder één dak
© GF/ steamy windows

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content