Madonna verbaast met lange jurk van leder

Op een evenement in New York zag Madonna (55) er alvast stralend uit.

Op een evenement in New York zag Madonna (55) er alvast stralend uit.

De ‘Queen of Pop’ kwam wederom verrassend uit de hoek op een evenement in het Lincoln Center, het kloppende hart van de mode in New York. Op het feestje, georganiseerd om Hollywood-vertegenwoordiger Bryan Lourd in de spotlights te zetten, zag Madonna er stralend uit in haar lange lederen jurk. Ze straalde ook jeugdigheid uit. Madonna heeft geheim van de eeuwige jeugd alvast gekraakt.

De 55-jarige zangeres droeg een jurk van leer. Van voet tot schouder was ze volledig in het leer gekleed, al moeten we wel toegeven dat ze er allesbehalve ’trashy’ uitzag. Leer maakt ondeugend, maar bij Madonna staat het geweldig. De jurk is zwart en een tikkeltje bombastisch, maar Madonna komt hier mee weg. Bovendien komen haar mooie blonde lokken nog extra uit door het kiezen van een donkere, lange jurk. De lengte van de jurk is wel opmerkelijk, leer tot helemaal aan je voeten draag je nu eenmaal niet elke dag, maar bij Madonna heeft het geen verkleinend effect.

Op dit evenement in Londen waren nog andere Hollywoodsterren aanwezig, waaronder Daniel Craig, Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Diane Von Furstenberg en Sarah Jessica Parker. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content