Madonna en Katy Perry in SM-geïnspireerde shoot voor V Magazine

© Twitter V Magazine

V Magazine pakt opnieuw uit met twee supersterren op de cover.

De twee supersterren choqueren met een foto-shoot die doorspekt is met elementen uit SM. Van Madonna (55) zijn we dit al gewend, maar Katy Perry (29) trekt hier echt haar stoute schoenen aan.

Twee grootheden uit de popwereld, Madonna en Katy Perry, hebben de krachten gebundeld voor een fotoshoot voor de zomereditie van V Magazine. Hun samenwerking resulteerde in een controversiële fotoreportage, waarvan we nu al een klein voorsmaakje te zien krijgen op de sociale media.

De foto’s werden vastgelegd voor de lens van Steven Klein in wel erg pikante poses. Voor de fotoshoot hebben de zangeressen en de crew zich duidelijk door het SM- of bondagethema laten inspireren. Zo dragen ze leren pakjes, hebben ze een Bettie Page-kapsel, hebben ze een zweep of touw in de hand of poseren ze in sexy poses.

SM is een thematiek die Madonna zeker niet vreemd is. Tijdens de jaren 90 ging de zangeres al een heuse bondage-periode door, een fase die resulteerde in een boek ‘Sex’ met naaktprentjes en zwoele platen zoals ‘Erotica’ en ‘Bedtime Stories’. Deze fase kent nu, met deze fotoshoot, een heropflakkering voor Madonna, die altijd wel al een fascinatie heeft gehad voor het seksuele.

Voor Katy Perry is dit ruwere thema nieuw, zij moet haar brave imago, met grote kauwgomballen, kleurtjes en gekleurde pruiken, even opzijzetten. De brave pin-up girl is iets ‘stouter’ geworden. En Madonna zal haar ongetwijfeld nog wel enkele nieuwe trucjes leren.

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content