Madonna choqueert door het dragen van een nikab

The Queen of Pop wist maar al te goed dat ze met haar recente foto veel onenigheid zou veroorzaken. Op de afbeelding poseert Madonna namelijk met een religieuze sluier.

The Queen of Pop wist maar al te goed dat ze met haar recente foto veel onenigheid zou veroorzaken. Op de afbeelding poseert Madonna namelijk met een religieuze sluier.

Miss Madonna is er niet vies van om af en toe een beetje controverse te veroorzaken. Zo heeft ze dinsdag een foto op Instagram geplaatst waarop ze een nikab draagt. Deze Arabische sluier bedekt het gezicht en laat enkel de ogen vrij. Op de foto is Madonna te zien in een volledig zwart exemplaar afgewerkt met gouden details. Het is vooral de combinatie van het bijschrift ‘It’s that kind of day! #unapologeticbitch!’ en de foto die veel mensen doet steigeren.

Nieuwste single

De reden waarvoor de Queen of Pop de nikab droeg is niet geweten. Wel zijn er enkele speculaties over haar zelf verzonnen hashtag. Zo postte ze eerder deze maand al een foto van zichzelf waarop ze een tiara droeg met het opschrift ‘Bitch’. Sindsdien verschijnt de ‘unapologeticbitch’ hashtag wel vaker bij haar foto’s op sociale media. Omdat het al van 2012 geleden is dat ze nog een album uitbracht wordt er gespeculeerd of het over de naam van haar nieuwste single zou gaan.

Lourdes

De oudste dochter van Madonna, Lourdes ‘Lola’ Leon, is net afgestudeerd van La Guardia high school in New York. De volgende stap in haar schoolcarrière is om naar dezelfde universiteit als Madonna te gaan. Lourdes zal muziek, theater en dans gaan studeren op de University of Michigan. Madge is een trotse ouder en heel de wereld mag dat weten. Op haar Instagram zette ze een hele reeks foto’s vanop het pre-prom feestje van haar dochter. Blijkbaar komen de tiener en haar moeder zeer goed met elkaar overeen. Niet elke net-afgestudeerde student vindt het leuk als moeder een feestje komt crashen. De twee ontwerpen ook samen het kledingmerk ‘Material Girl’. (TVE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content