Plus size-kledingmerk Penningtons vindt dat het hoog tijd is om komaf te maken met onrealistische verwachtingen en stereotiepen. "In plaats van jezelf te proberen veranderen om aan een arbitraire standaard te voldoen, zouden we beter onze perceptie veranderen. Wij geloven dat schoonheid, kracht en vertrouwen in verschillende maten, vormen en gewichten kan komen."

Een filosofie die zich mooi uit in het laatste reclamefilmpje van het merk. (Want natuurlijk mogen vrouwen met extra veel vrouwelijkheid wel aan yoga doen.)

(EK)

Plus size-kledingmerk Penningtons vindt dat het hoog tijd is om komaf te maken met onrealistische verwachtingen en stereotiepen. "In plaats van jezelf te proberen veranderen om aan een arbitraire standaard te voldoen, zouden we beter onze perceptie veranderen. Wij geloven dat schoonheid, kracht en vertrouwen in verschillende maten, vormen en gewichten kan komen." Een filosofie die zich mooi uit in het laatste reclamefilmpje van het merk. (Want natuurlijk mogen vrouwen met extra veel vrouwelijkheid wel aan yoga doen.)(EK)