Actrice Lisa Bonet en dochter Zoë Kravitz stralen in de nieuwe campagne van het Amerikaanse label. Lisa Bonet was van 1987 tot 1993 getrouwd met rockartiest Lenny Kravitz, tijdens dat huwelijk werd Zoë geboren.

Lisa Bonet werd vooral bekend door haar rol als Denise Huxtable in The Cosby Show. In de jaren tachtig was ze een stijlicoon, gekend om haar oversized blazers en haar typische hoedje. Dochter Zoë kan ook op een hele reeks modefans rekenen met haar eigenzinnige stijl. Op de campagnefoto van Calvin Klein wordt ook het stoere kantje van de dames - die overigens wel zusjes lijken - in de verf gezet met hun tatoeages duidelijk in beeld. (AB)

Actrice Lisa Bonet en dochter Zoë Kravitz stralen in de nieuwe campagne van het Amerikaanse label. Lisa Bonet was van 1987 tot 1993 getrouwd met rockartiest Lenny Kravitz, tijdens dat huwelijk werd Zoë geboren. Lisa Bonet werd vooral bekend door haar rol als Denise Huxtable in The Cosby Show. In de jaren tachtig was ze een stijlicoon, gekend om haar oversized blazers en haar typische hoedje. Dochter Zoë kan ook op een hele reeks modefans rekenen met haar eigenzinnige stijl. Op de campagnefoto van Calvin Klein wordt ook het stoere kantje van de dames - die overigens wel zusjes lijken - in de verf gezet met hun tatoeages duidelijk in beeld. (AB)