De ontwerper uit San Francisco en zijn bedrijf Fuseproject hebben hiervoor samengewerkt met Aliph, de marktleider met de Jawbone®Bluetooth headset en de uitvinder van NoiseAssassin®, een systeem dat achtergrondgeluiden volledig elimineert.

De Jawbone ICON die Béhar ontwierp biedt een uitstekende gebruiks- en geluidskwaliteit én een software platform, MyTALK™ genaamd. Gebruikers van dat platform kunnen via internet hun Jawbones personaliseren en updaten. Het nieuwe model van headset is kleiner en weegt minder dan zijn voorgangers. Jawbone ICON zal in Europa vanaf maart te verkrijgen zijn in zes verschillende designs. "De materialen, texturen, kleuren en oppervlakken van de Jawbone ICON lijn doen de headsets eruitzien als luxueuze en gesofisticeerde juweeltjes", beaamt ontwerper Yves Béhar over het design van zijn headset.

Aliph heeft de reputatie een trendsettend bedrijf te zijn, omwille van zijn award voor de Jawbone Bluetooth headset. Die overrompelde de technologische markt in 2006 met de NoiseAssassin technologie. Nu pakt men met de Jawbone ICON ook het uiterlijke aspect van de headset aan.

Aïsa Knockaert

Vanaf maart is de Jawbone ICON verkrijgbaar via Lounge Avenue.

De ontwerper uit San Francisco en zijn bedrijf Fuseproject hebben hiervoor samengewerkt met Aliph, de marktleider met de Jawbone®Bluetooth headset en de uitvinder van NoiseAssassin®, een systeem dat achtergrondgeluiden volledig elimineert. De Jawbone ICON die Béhar ontwierp biedt een uitstekende gebruiks- en geluidskwaliteit én een software platform, MyTALK™ genaamd. Gebruikers van dat platform kunnen via internet hun Jawbones personaliseren en updaten. Het nieuwe model van headset is kleiner en weegt minder dan zijn voorgangers. Jawbone ICON zal in Europa vanaf maart te verkrijgen zijn in zes verschillende designs. "De materialen, texturen, kleuren en oppervlakken van de Jawbone ICON lijn doen de headsets eruitzien als luxueuze en gesofisticeerde juweeltjes", beaamt ontwerper Yves Béhar over het design van zijn headset. Aliph heeft de reputatie een trendsettend bedrijf te zijn, omwille van zijn award voor de Jawbone Bluetooth headset. Die overrompelde de technologische markt in 2006 met de NoiseAssassin technologie. Nu pakt men met de Jawbone ICON ook het uiterlijke aspect van de headset aan. Aïsa Knockaert Vanaf maart is de Jawbone ICON verkrijgbaar via Lounge Avenue.