Yohi & Olivia staat voor vrolijke handgemaakte spulletjes in kleurige retrostoffen. Tot nu toe waren de unieke en genummerde stuks van de Spaanse Bea Garcia enkel te koop in Barcelona, Madrid en Mallorca. Maar nu biedt de shop van Bozar in Brussel exclusief voor BelgiÃ"de lijn van Yohi & Olivia aan, met pins, draagtassen, plastic boodschappentassen en kleine opbergzakjes.

Yohi & Olivia is voor Garcia eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. In haar vrije tijd was ze altijd bezig met het ontwerpen en maken van cadeautjes voor vrienden en familie. Haar voornaamste inspiratiebron waren haar twee katten Yohi en Olivia. Bea's ontwerpen werden al snel zo populair dat ze zich sinds januari 2008 voltijds op Yohi & Olivia kan toeleggen.

Ann Heylens

Yohi & Olivia staat voor vrolijke handgemaakte spulletjes in kleurige retrostoffen. Tot nu toe waren de unieke en genummerde stuks van de Spaanse Bea Garcia enkel te koop in Barcelona, Madrid en Mallorca. Maar nu biedt de shop van Bozar in Brussel exclusief voor BelgiÃ"de lijn van Yohi & Olivia aan, met pins, draagtassen, plastic boodschappentassen en kleine opbergzakjes.Yohi & Olivia is voor Garcia eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. In haar vrije tijd was ze altijd bezig met het ontwerpen en maken van cadeautjes voor vrienden en familie. Haar voornaamste inspiratiebron waren haar twee katten Yohi en Olivia. Bea's ontwerpen werden al snel zo populair dat ze zich sinds januari 2008 voltijds op Yohi & Olivia kan toeleggen.Ann Heylens