VILLA opent deze zomer in Knokke haar deuren voor enkele Belgische kunstenaars en ontwerpers. In deze authentieke residentie krijgen dit jaar onder meer Wouters & Hendrix en Café Costume een plek om hun ontwerpen voor te stellen en te verkopen. Deze pop-up store is de place-to-be aan de Belgische kust voor liefhebbers van mode, design en kunst.
De komende twee maanden nemen in Knokke verschillende Belgische ontwerpers en kunstenaars hun intrek in de VILLA. Dit is een initiatief van Jan Hoet Jr. en Delphine Bekaert en in dit huis krijgen kunstenaars en ontwerpers de mogelijkheid om hun werk aan het publiek te tonen en verkopen. Zo presenteert het juwelenmerk Wouters & Hendrix de Silver and Gold Collection en stelt Café Costume de op maat gemaakte kostuums voor.

Het samenbrengen van verschillende ontwerpers onder hetzelfde dak kan leiden tot unieke samenwerkingen. Wouters & Hendrix ontwerpt exclusief voor Café Costume, onder de toepasselijke naam Wouters & Hendrix for Cafe Costume, een capsule collectie sterling silver manchetteknopen, die vanaf 20 juli te koop worden aangeboden in VILLA. De accessoires zijn gemaakt uit oude mozaïekstukjes met damboordpatroon in witte parelmoer, koningsblauwe Lapis Lazuli, zwarte onyx, rode agaat of donkergroene malachiet. De prijs voor een uitzonderlijk paar manchetteknopen varieert tussen de 170 en 200 euro. (LVR)

VILLA, Nellenslaan 134, 8300 Knokke. Open van woensdag tot zondag van 11u tot 19u en dit van 1 juli tot en met 26 augustus 2012.

VILLA opent deze zomer in Knokke haar deuren voor enkele Belgische kunstenaars en ontwerpers. In deze authentieke residentie krijgen dit jaar onder meer Wouters & Hendrix en Café Costume een plek om hun ontwerpen voor te stellen en te verkopen. Deze pop-up store is de place-to-be aan de Belgische kust voor liefhebbers van mode, design en kunst. De komende twee maanden nemen in Knokke verschillende Belgische ontwerpers en kunstenaars hun intrek in de VILLA. Dit is een initiatief van Jan Hoet Jr. en Delphine Bekaert en in dit huis krijgen kunstenaars en ontwerpers de mogelijkheid om hun werk aan het publiek te tonen en verkopen. Zo presenteert het juwelenmerk Wouters & Hendrix de Silver and Gold Collection en stelt Café Costume de op maat gemaakte kostuums voor. Het samenbrengen van verschillende ontwerpers onder hetzelfde dak kan leiden tot unieke samenwerkingen. Wouters & Hendrix ontwerpt exclusief voor Café Costume, onder de toepasselijke naam Wouters & Hendrix for Cafe Costume, een capsule collectie sterling silver manchetteknopen, die vanaf 20 juli te koop worden aangeboden in VILLA. De accessoires zijn gemaakt uit oude mozaïekstukjes met damboordpatroon in witte parelmoer, koningsblauwe Lapis Lazuli, zwarte onyx, rode agaat of donkergroene malachiet. De prijs voor een uitzonderlijk paar manchetteknopen varieert tussen de 170 en 200 euro. (LVR) VILLA, Nellenslaan 134, 8300 Knokke. Open van woensdag tot zondag van 11u tot 19u en dit van 1 juli tot en met 26 augustus 2012.