De 'Merfin' is een ideetje van 37-jarige Kazzie Mahina. De vrijduikster, de duikdiscipline waarbij je geen hulp krijgt van zuurstoftoevoer, startte met de eerste ontwerpen en samples van haar idee in 2006. Nadat ze Australië in 2011 veroverde met haar originele vin, wil ze nu ook de rest van de wereld laten vallen voor haar idee.

De monovin is gemaakt van gerecycleerd rubber en het geeft je een perfect idee hoe het is om te zwemmen als een zeemeermin. Als we Mahina mogen geloven dan zijn niet enkel kinderen gewonnen voor het leuke strandaccessoire, ook volwassenen weten het te appreciëren. Dat het een ideale work-out is voor je billen en buikspieren zal zeker ook een rol spelen.

Nu hebben we nog tot deze zomer om onze lokken à la Ariel tot aan onze kont te laten groeien. (AB / Via The Daily Mail)

Mahina Mermaid
© Mahina Mermaid
Mahina Mermaid
© Mahina Mermaid
De 'Merfin' is een ideetje van 37-jarige Kazzie Mahina. De vrijduikster, de duikdiscipline waarbij je geen hulp krijgt van zuurstoftoevoer, startte met de eerste ontwerpen en samples van haar idee in 2006. Nadat ze Australië in 2011 veroverde met haar originele vin, wil ze nu ook de rest van de wereld laten vallen voor haar idee.De monovin is gemaakt van gerecycleerd rubber en het geeft je een perfect idee hoe het is om te zwemmen als een zeemeermin. Als we Mahina mogen geloven dan zijn niet enkel kinderen gewonnen voor het leuke strandaccessoire, ook volwassenen weten het te appreciëren. Dat het een ideale work-out is voor je billen en buikspieren zal zeker ook een rol spelen.Nu hebben we nog tot deze zomer om onze lokken à la Ariel tot aan onze kont te laten groeien. (AB / Via The Daily Mail)