Het Italiaanse handelsagentschap Perugia heeft samengewerkt met de prestigieuze modeschool Central Saint Martins uit Londen om de eerste Cashmere District Awards uit te reiken. Dat meldt WWD. In totaal namen 19 studenten van de school deel, die elk hun creaties gebaseerd op kasjmier voorstelden. De juryleden - waaronder Brunello Cucinelli en Anna Zegna - reikte de awards uit aan drie leerlingen: Carrie-Ann Stein, Wilson Li P. K. en Ashley Kang. Ze werden gevraagd om in hun creaties te werken met de stoffen van fabrikant Cariaggi. De prijs is een stageplaats bij een van de bedrijven die tot het Umbria handelsagentschap behoren.

De volgende editie van de Cashmere District Awards zal doorgaan in New York, waar studenten van de Parsons School of Design aan kunnen deelnemen. (RDM)

Het Italiaanse handelsagentschap Perugia heeft samengewerkt met de prestigieuze modeschool Central Saint Martins uit Londen om de eerste Cashmere District Awards uit te reiken. Dat meldt WWD. In totaal namen 19 studenten van de school deel, die elk hun creaties gebaseerd op kasjmier voorstelden. De juryleden - waaronder Brunello Cucinelli en Anna Zegna - reikte de awards uit aan drie leerlingen: Carrie-Ann Stein, Wilson Li P. K. en Ashley Kang. Ze werden gevraagd om in hun creaties te werken met de stoffen van fabrikant Cariaggi. De prijs is een stageplaats bij een van de bedrijven die tot het Umbria handelsagentschap behoren. De volgende editie van de Cashmere District Awards zal doorgaan in New York, waar studenten van de Parsons School of Design aan kunnen deelnemen. (RDM)