Samsung organiseert de NX Masters of Photography wedstrijd, waarbij beginnende fotografen kans maken op een exclusieve masterclass met niemand minder dan Jimmy Kets en Carl De Keyzer, twee Belgische freelance fotografen.

Via de westrijd op Facebook kan iedereen zijn kans wagen door zijn/haar beste foto's te uploaden. De professionele jury kiest dan 10 finalisten die op 9 december een dag mogen doorbrengen met Jimmy Kets en Carl De Keyzer.

Naast handige tips van deze ervaren fotografen, zullen de finalisten ook de stad intrekken om samen de nieuwe Samsung NX20 uit te testen. Op basis van deze oefening wordt dan de uiteindelijke winnaar gekozen die zijn werk tentoongesteld zal zien, samen met dat van de jury-fotografen, in de 'Caves de la Nonciature' op de Zavel in Brussel vanaf 12 tot en met 26 december.

De winnaar wordt bekend gemaakt op 12 december, samen met de winnaar van de publieksprijs - degene met de meeste stemmen op Facebook - en mag zich ook de trotse eigenaar noemen van een Samsung NX210 package.

Wie zelf geïnteresseerd is om deel te nemen, kan een bezoek brengen aan de Facebookpagina van Samsung. (RDM)

Samsung organiseert de NX Masters of Photography wedstrijd, waarbij beginnende fotografen kans maken op een exclusieve masterclass met niemand minder dan Jimmy Kets en Carl De Keyzer, twee Belgische freelance fotografen. Via de westrijd op Facebook kan iedereen zijn kans wagen door zijn/haar beste foto's te uploaden. De professionele jury kiest dan 10 finalisten die op 9 december een dag mogen doorbrengen met Jimmy Kets en Carl De Keyzer. Naast handige tips van deze ervaren fotografen, zullen de finalisten ook de stad intrekken om samen de nieuwe Samsung NX20 uit te testen. Op basis van deze oefening wordt dan de uiteindelijke winnaar gekozen die zijn werk tentoongesteld zal zien, samen met dat van de jury-fotografen, in de 'Caves de la Nonciature' op de Zavel in Brussel vanaf 12 tot en met 26 december. De winnaar wordt bekend gemaakt op 12 december, samen met de winnaar van de publieksprijs - degene met de meeste stemmen op Facebook - en mag zich ook de trotse eigenaar noemen van een Samsung NX210 package. Wie zelf geïnteresseerd is om deel te nemen, kan een bezoek brengen aan de Facebookpagina van Samsung. (RDM)