Volgende week wordt de Gentse danstempel Culture Club omgetoverd tot een wellnessoord waar muziek rijmt op massage. Organisator Ewrin Verfaillie licht het concept toe.

Is een disco de geschikte plaats om wellness aan de man te brengen?
Erwin Verfaillie: Het lijken tegenstrijdige begrippen, en die controverse zoeken we ook. Maar klassieke beurzen zijn voorbijgestreefd en het gaat ons toch vooral om synergie. We brengen mensen op een aangename manier in contact met de nieuwste ontwikkelingen inzake wellness en bieden een totaalbeleving aan. Bij ons kun je eerst genieten van een massage of de trilplaat uittesten en daarna feesten, om helemaal voldaan naar huis te gaan. We houden het party-aspect trouwens zo gezond mogelijk. De avond is rookvrij en we proberen de alcoholconsumptie te beperken.

Op wie mikt u precies?
Ongeveer de helft van het publiek bestaat uit mensen die van de avond gebruik maken om hun zakenrelaties te onderhouden. Dertigers tot vijftigers vormen de kern, maar onze doelgroep begint al bij late twintigers.

Pieter Lantsoght

WellnessParty Summer Edition, 18 juni in Culture Club, Afrikalaan 174, 9000 Gent. Info: www.wellnessparty.be.

Volgende week wordt de Gentse danstempel Culture Club omgetoverd tot een wellnessoord waar muziek rijmt op massage. Organisator Ewrin Verfaillie licht het concept toe.Is een disco de geschikte plaats om wellness aan de man te brengen?Erwin Verfaillie: Het lijken tegenstrijdige begrippen, en die controverse zoeken we ook. Maar klassieke beurzen zijn voorbijgestreefd en het gaat ons toch vooral om synergie. We brengen mensen op een aangename manier in contact met de nieuwste ontwikkelingen inzake wellness en bieden een totaalbeleving aan. Bij ons kun je eerst genieten van een massage of de trilplaat uittesten en daarna feesten, om helemaal voldaan naar huis te gaan. We houden het party-aspect trouwens zo gezond mogelijk. De avond is rookvrij en we proberen de alcoholconsumptie te beperken.Op wie mikt u precies? Ongeveer de helft van het publiek bestaat uit mensen die van de avond gebruik maken om hun zakenrelaties te onderhouden. Dertigers tot vijftigers vormen de kern, maar onze doelgroep begint al bij late twintigers.Pieter Lantsoght WellnessParty Summer Edition, 18 juni in Culture Club, Afrikalaan 174, 9000 Gent. Info: www.wellnessparty.be.