Deze naam is best mooi gekozen, want The World Arts Fair wordt een enorme opendeur manifestatie van tientallen kunsthandelaren, antiquairs en galeries uit Brussel, gecombineerd met tientallen buitenlandse dealers die hier via pop-up galeries hun collecties komen presenteren.

Wat is er te zien? The World Arts Fair laat ons zowel Oosterse kunst en antiek zien, als etnische kunst uit Zwart-Afrika en archeologie uit heel de wereld. Het gaat dus niet om Europese kunst, tenzij archeologica uit het Middellandse Zee gebied. Voor de beurs werken drie organisaties samen, AAB (Asian Art in Brussels), BAAF (Brussels Ancient Art Fair) en BRUNEAF (Brussels Non European Art Fair). Het is de eerste maal dat ze volledig samenwerken, het is dus de eerste World Arts Fair.

In totaal presenteren 85 deelnemers zich gedurende 5 dagen met objecten uit Afrika, Oceanië, Indonesië, Egypte, Amerika en het Nabije en Verre Oosten. Het is evident dat deze grote opendeur in de Zavel een uitgesproken internationaal publiek aantrekt.

Hoe kan je de beurs best bezoeken? Je kan je eerst informeren via het net (www.cultures.brussels/) en daarna ga je naar de Zavelwijk in Brussel, waar je al heel wat deelnemers vindt in de Minimenstraat en Ernest Allardstraat. Ter plaatse vind je een plannetje. (PSW)

Deze naam is best mooi gekozen, want The World Arts Fair wordt een enorme opendeur manifestatie van tientallen kunsthandelaren, antiquairs en galeries uit Brussel, gecombineerd met tientallen buitenlandse dealers die hier via pop-up galeries hun collecties komen presenteren. Wat is er te zien? The World Arts Fair laat ons zowel Oosterse kunst en antiek zien, als etnische kunst uit Zwart-Afrika en archeologie uit heel de wereld. Het gaat dus niet om Europese kunst, tenzij archeologica uit het Middellandse Zee gebied. Voor de beurs werken drie organisaties samen, AAB (Asian Art in Brussels), BAAF (Brussels Ancient Art Fair) en BRUNEAF (Brussels Non European Art Fair). Het is de eerste maal dat ze volledig samenwerken, het is dus de eerste World Arts Fair. In totaal presenteren 85 deelnemers zich gedurende 5 dagen met objecten uit Afrika, Oceanië, Indonesië, Egypte, Amerika en het Nabije en Verre Oosten. Het is evident dat deze grote opendeur in de Zavel een uitgesproken internationaal publiek aantrekt.Hoe kan je de beurs best bezoeken? Je kan je eerst informeren via het net (www.cultures.brussels/) en daarna ga je naar de Zavelwijk in Brussel, waar je al heel wat deelnemers vindt in de Minimenstraat en Ernest Allardstraat. Ter plaatse vind je een plannetje. (PSW)