In Brussel bestaat de Vintage Market ondertussen al vier jaar en deze hoogdag voor vintagelovers krijgt nu ook uitbreiding. Op zondag 24 augustus kan je op het strand van Bocadero snuisteren tussen oude schatten, gecombineerd met een heerlijk aperitiefje.

Op zoek naar een originele handtas of een tof juweeltje? Ontbreekt er in je woonkamer nog een funky kastje of zou een oude poster er ook niet misstaan? Dan moet je ongetwijfeld richting de Vintage Market aan de strandbar Bocadero in Antwerpen.

Vanaf 12u kan je er terecht voor een portie shoppen, een fris drankje (hopelijk in de zon) en een hapje. Het hele event wordt voorzien van een muzikale touch dankzij de vinylcollectie van DJ Nasty Bartender. (AB)

Antwerp Vintage Market: Bocadero, Waagnatie, Rijnkaai 150. 2000 Antwerpen / 12u-19u op zondag 24 augustus

(Sfeerbeelden van Brussels Vintage Market)

Brussels Vintage Market from Capsule Entertainment on Vimeo.

In Brussel bestaat de Vintage Market ondertussen al vier jaar en deze hoogdag voor vintagelovers krijgt nu ook uitbreiding. Op zondag 24 augustus kan je op het strand van Bocadero snuisteren tussen oude schatten, gecombineerd met een heerlijk aperitiefje.Op zoek naar een originele handtas of een tof juweeltje? Ontbreekt er in je woonkamer nog een funky kastje of zou een oude poster er ook niet misstaan? Dan moet je ongetwijfeld richting de Vintage Market aan de strandbar Bocadero in Antwerpen.Vanaf 12u kan je er terecht voor een portie shoppen, een fris drankje (hopelijk in de zon) en een hapje. Het hele event wordt voorzien van een muzikale touch dankzij de vinylcollectie van DJ Nasty Bartender. (AB) Antwerp Vintage Market: Bocadero, Waagnatie, Rijnkaai 150. 2000 Antwerpen / 12u-19u op zondag 24 augustus(Sfeerbeelden van Brussels Vintage Market) Brussels Vintage Market from Capsule Entertainment on Vimeo.