Tot 12 mei volgen we bekende en minder bekende Vlamingen tijdens hun voorbereiding op onze Ladies Run in Kortrijk. Deze week: fotografe Lieve Blancquaert.

Hebt u een vast trainingsparcours?
Ik ga graag lopen langs de Watersportbaan of de Blaarmeersen in Gent, maar ik geraak er steeds minder vaak. Ik ben drie weken in Nicaragua geweest voor opnames van Voorbij de Grens, een nieuwe docureeks die in het najaar op Eén te zien zal zijn. En ik werk ook aan de nieuwe reeks van De film van mijn leven, ik heb het heel druk.

Vlot het lopen zelf een beetje?
Het vlot, traag maar gestaag. In Nicaragua heb ik mij niet aan het schema gehouden, maar ik stond er wel voor andere zware fysieke inspanningen, vooral veel stappen, zo ben ik nu werkelijk in topvorm.

Wie zorgt voor morele bijstand?
Ik ben meestal een lonesome cowgirl, met mijn iPod als vriend. Ik loop niet zo graag alleen, maar omdat ik heel onregelmatig ga trainen, lukt het me niet om altijd met iemand af te spreken. Ik merk ook dat ik veel verder loop in gezelschap, alleen is maar alleen.

Wat speelt er op uw iPod tijdens de training?
Het beste van het beste! Dat gaat van nummers uit de musical Across the Universe tot de soul van Wilson Pickett. Er moet wel een sterk ritme in zitten. Ik hou erg van klassieke muziek, maar daar kan ik niet op lopen.

Reuben Lefevere

Tot 12 mei volgen we bekende en minder bekende Vlamingen tijdens hun voorbereiding op onze Ladies Run in Kortrijk. Deze week: fotografe Lieve Blancquaert.Hebt u een vast trainingsparcours? Ik ga graag lopen langs de Watersportbaan of de Blaarmeersen in Gent, maar ik geraak er steeds minder vaak. Ik ben drie weken in Nicaragua geweest voor opnames van Voorbij de Grens, een nieuwe docureeks die in het najaar op Eén te zien zal zijn. En ik werk ook aan de nieuwe reeks van De film van mijn leven, ik heb het heel druk.Vlot het lopen zelf een beetje? Het vlot, traag maar gestaag. In Nicaragua heb ik mij niet aan het schema gehouden, maar ik stond er wel voor andere zware fysieke inspanningen, vooral veel stappen, zo ben ik nu werkelijk in topvorm. Wie zorgt voor morele bijstand? Ik ben meestal een lonesome cowgirl, met mijn iPod als vriend. Ik loop niet zo graag alleen, maar omdat ik heel onregelmatig ga trainen, lukt het me niet om altijd met iemand af te spreken. Ik merk ook dat ik veel verder loop in gezelschap, alleen is maar alleen. Wat speelt er op uw iPod tijdens de training? Het beste van het beste! Dat gaat van nummers uit de musical Across the Universe tot de soul van Wilson Pickett. Er moet wel een sterk ritme in zitten. Ik hou erg van klassieke muziek, maar daar kan ik niet op lopen.Reuben Lefevere