Dat melden de media in het conservatieve Zuidoost-Aziatische land. Via de website van Ashley Madison kunnen mensen die een relatie hebben en die wel voor overspel te vinden zijn, op een discrete wijze in contact komen met elkaar. De site bestaat sinds 2001 en telt ondertussen meer dan 21 miljoen leden uit 30 landen.

Maar de toezichthouder op de media in Singapore kant zicht tegen die website die "buitenechtelijke relaties op een agressieve manier promoot", zo zegt een woordvoerder van die instantie aan de krant The Straits Times. "Het toelaten van de website van Ashley Madison zou ingaan tegen het algemeen belang", klinkt het nog.

De internetdiensten in het land hebben daarom de opdracht om de toegang tot de website te blokkeren.

De maatregel komt er na de bekendmaking van de plannen om de site begin volgend jaar in Singapore te lanceren. (Belga/MS)

Dat melden de media in het conservatieve Zuidoost-Aziatische land. Via de website van Ashley Madison kunnen mensen die een relatie hebben en die wel voor overspel te vinden zijn, op een discrete wijze in contact komen met elkaar. De site bestaat sinds 2001 en telt ondertussen meer dan 21 miljoen leden uit 30 landen. Maar de toezichthouder op de media in Singapore kant zicht tegen die website die "buitenechtelijke relaties op een agressieve manier promoot", zo zegt een woordvoerder van die instantie aan de krant The Straits Times. "Het toelaten van de website van Ashley Madison zou ingaan tegen het algemeen belang", klinkt het nog. De internetdiensten in het land hebben daarom de opdracht om de toegang tot de website te blokkeren. De maatregel komt er na de bekendmaking van de plannen om de site begin volgend jaar in Singapore te lanceren. (Belga/MS)