1 april

Meestal zijn ze gewoon irritant, die flauwe 1 april grappen, maar nu de wereld zijn pauzeknop heeft ingedrukt, ga je ze plots op prijs stellen.

Het zomeruur

Nog zo'n vervelend ding dat er nu plots niet meer toe lijkt te doen.

Als de verveling toeslaat

Als je je huis niet uit kunt, ga je de vreemdste dingen doen, zo blijkt.

Thuis werken

Rare achtergronden, bazen die zichzelf in een aardappel veranderen, we zijn het thuiswerken ondertussen een beetje gewoon.

...maar wel blijven bewegen

Met spiksplinternieuwe sportvideo's, of met heerlijke filmpjes uit het archief.

Kunst

Het kan de wereld niet redden, kunst, maar we mogen er eens mee lachen. Toen het Getty Museum op Twitter opriep om bekende kunstwerken te recreëren met wat je in huis hebt, kwamen er geniale reacties.

Zuurdesembrood

Omdat we nu eenmaal de meest bizarre diersoort van de hele planeet zijn, zijn we allemaal aan het bakken gegaan. Geen cupcakes en quatrequart cake, maar bananenbrood en alles met zuurdesem in.

null, .
null © .

Mode

Uw schoenen en BH vragen zich waarschijnlijk af wat ze fout gedaan hebben, dat je hen zo verwaarloost. Want thuiszitmode is, laat ons eerlijk zijn, eerder aan de relaxe kant.

Coole celebs

Imagine zingen was niet echt een succes, maar sommige Bekende Gezichten doen wel interessante dingen. Samual L. Jackson, veruit de Coolste Man ter Wereld, mocht voor Jimmy Kimmel bijvoorbeeld een met aangebrande woorden gevuld verhaaltje voorlezen.

Muziek

Een zalf voor de ziel, een troost voor de pijn, en soms ook doodgewoon grappig. Wedden dat je de hele dag 'Lockdown' zingt?

This is the last one we are going to do on a lockdown theme, but it felt very apt. And it might be just in time to cheer up some friends and family who have had - or are about to have - birthdays, all by themselves. Decided to include a bit of the intro so that you can see what kind of madness Danielle Marsh and I would be dealing with, if we didn't occupy them with music making...Hope everyone out there is doing okay.

Geplaatst door Ben Marsh op Zondag 29 maart 2020

Algehele onnozelheid

Natuurlijk zijn flauwe grappen flauw. Maar soms is dat net wat een mens in quarantaine nodig heeft.

Fuck this, I’m out... 🖕🏽🌿

Geplaatst door I Hate Coriander op Vrijdag 20 maart 2020
Meestal zijn ze gewoon irritant, die flauwe 1 april grappen, maar nu de wereld zijn pauzeknop heeft ingedrukt, ga je ze plots op prijs stellen.Nog zo'n vervelend ding dat er nu plots niet meer toe lijkt te doen.Als je je huis niet uit kunt, ga je de vreemdste dingen doen, zo blijkt.Rare achtergronden, bazen die zichzelf in een aardappel veranderen, we zijn het thuiswerken ondertussen een beetje gewoon.Met spiksplinternieuwe sportvideo's, of met heerlijke filmpjes uit het archief.Het kan de wereld niet redden, kunst, maar we mogen er eens mee lachen. Toen het Getty Museum op Twitter opriep om bekende kunstwerken te recreëren met wat je in huis hebt, kwamen er geniale reacties.Omdat we nu eenmaal de meest bizarre diersoort van de hele planeet zijn, zijn we allemaal aan het bakken gegaan. Geen cupcakes en quatrequart cake, maar bananenbrood en alles met zuurdesem in.Uw schoenen en BH vragen zich waarschijnlijk af wat ze fout gedaan hebben, dat je hen zo verwaarloost. Want thuiszitmode is, laat ons eerlijk zijn, eerder aan de relaxe kant.Imagine zingen was niet echt een succes, maar sommige Bekende Gezichten doen wel interessante dingen. Samual L. Jackson, veruit de Coolste Man ter Wereld, mocht voor Jimmy Kimmel bijvoorbeeld een met aangebrande woorden gevuld verhaaltje voorlezen.Een zalf voor de ziel, een troost voor de pijn, en soms ook doodgewoon grappig. Wedden dat je de hele dag 'Lockdown' zingt?Natuurlijk zijn flauwe grappen flauw. Maar soms is dat net wat een mens in quarantaine nodig heeft.