"Het spijt me dat ik er 21 jaar over gedaan heb om deze kaart te schrijven, en dat hij nog steeds niet perfect is. Ik schrijf je dit omdat ik er alles voor over heb om gewoon (nog) eens ruzie met je te kunnen maken. Ik heb nooit je telefoontjes kunnen negeren, ik heb je nooit kunnen voorstellen aan liefjes waarvan jij zou vinden dat ze een slechte invloed op me hebben, en ik kon daar nooit op antwoorden dat je overdrijft (om vervolgens maanden later te beseffen dat je toch weer eens gelijk had.)"

Een journaliste van Buzzfeed verloor haar moeder op jonge leeftijd aan kanker. Haar angsten, dromen, schuldgevoelens en dankbaarheid voor de paar jaar dat deze vrouw in haar leven is geweest goot ze in een hartverwarmende video.

"Het spijt me dat ik er 21 jaar over gedaan heb om deze kaart te schrijven, en dat hij nog steeds niet perfect is. Ik schrijf je dit omdat ik er alles voor over heb om gewoon (nog) eens ruzie met je te kunnen maken. Ik heb nooit je telefoontjes kunnen negeren, ik heb je nooit kunnen voorstellen aan liefjes waarvan jij zou vinden dat ze een slechte invloed op me hebben, en ik kon daar nooit op antwoorden dat je overdrijft (om vervolgens maanden later te beseffen dat je toch weer eens gelijk had.)"Een journaliste van Buzzfeed verloor haar moeder op jonge leeftijd aan kanker. Haar angsten, dromen, schuldgevoelens en dankbaarheid voor de paar jaar dat deze vrouw in haar leven is geweest goot ze in een hartverwarmende video.