'Mensen die hun maandstonden hebben, zijn altijd zo gestrest', klinkt het in het begin van de clip van BuzzFeed. De mannen in kwestie wilden heel graag eens testen wat het nu precies inhoudt om elke maand te moeten goochelen met maandverbanden, tampons en inlegkruisjes. Ze kregen een constructie aangemeten met rodebietensap dat onverwachts - want zo gaat dat ook bij je regels - kon beginnen doorsijpelen.

De eerste bewonderende reacties ten opzichte van vrouwen bleven niet lang uit. En dan kregen de heren nog niet te maken met de hormonale sprongetjes, de pijnlijke krampen of het opgeblazen gevoel. (AB)

'Mensen die hun maandstonden hebben, zijn altijd zo gestrest', klinkt het in het begin van de clip van BuzzFeed. De mannen in kwestie wilden heel graag eens testen wat het nu precies inhoudt om elke maand te moeten goochelen met maandverbanden, tampons en inlegkruisjes. Ze kregen een constructie aangemeten met rodebietensap dat onverwachts - want zo gaat dat ook bij je regels - kon beginnen doorsijpelen.De eerste bewonderende reacties ten opzichte van vrouwen bleven niet lang uit. En dan kregen de heren nog niet te maken met de hormonale sprongetjes, de pijnlijke krampen of het opgeblazen gevoel. (AB)