Amy Schumer en Anna Wintour zijn twee vrouwen die het goed voor mekaar hebben en beiden ongelofelijk gerespecteerd worden in hun vakgebied. Mode en comedy zijn echter sectoren die niet bijzonder serieus genomen worden: het lijkt allemaal immers nogal ontzettend gemakkelijk, wat mopjes maken op een podium of kiezen welke riem er gebruikt wordt tijdens een photoshoot.

Schumer en Wintour krijgen ongetwijfeld dagelijks te maken met deze vooroordelen maar schudden deze gracieus van zich af. Maar wanneer je een magazine te promoten hebt, dan wil je voor een keertje wel eens people pleasen.

In onderstaand filmpje nemen de twee elkaars job over voor een dag. We geven geen spoilers maar: Wintour is coming!

Amy Schumer en Anna Wintour zijn twee vrouwen die het goed voor mekaar hebben en beiden ongelofelijk gerespecteerd worden in hun vakgebied. Mode en comedy zijn echter sectoren die niet bijzonder serieus genomen worden: het lijkt allemaal immers nogal ontzettend gemakkelijk, wat mopjes maken op een podium of kiezen welke riem er gebruikt wordt tijdens een photoshoot. Schumer en Wintour krijgen ongetwijfeld dagelijks te maken met deze vooroordelen maar schudden deze gracieus van zich af. Maar wanneer je een magazine te promoten hebt, dan wil je voor een keertje wel eens people pleasen. In onderstaand filmpje nemen de twee elkaars job over voor een dag. We geven geen spoilers maar: Wintour is coming!