Machine Guns Vegas is er in geslaagd om met 1 A4'tje zowat iedere Amerikaanse moderedactie tegen zich op te zetten. Het persbericht, dat reclame maakte voor een nieuw model handgeweer met Louis Vuitton monogrammen, was niet alleen op een bijzonder ongelukkig moment uitgestuurd, het blijkt ook nog om een vervalsing te gaan.
Opschudding in accessoireland toen een persbericht voor een handgeweer met "Louis Vuitton handvat" de verschillende moderedacties binnenrolde. Niet dat we voor zulke frivoliteiten onder andere omstandigheden wél de creditcard hadden bovengehaald, maar door het feit dat het bericht slechts drie dagen na de Aurora shootings werd verzonden raakte het een nog gevoeligere snaar.

Terwijl een hele natie zich schaart achter de slachtoffers en er tussen pot, pint en parlement wordt gediscussieerd over het al dan niet verstrengen van de wapenwet besloot men bij Machine Guns Vegas reclame te maken voor een nieuw model handgeweer, volgens het persbericht gericht op "wapenliefhebbers die er graag stijlvol uitzien." Wij proberen ons alvast krampachtig het eurekamoment aan de Machine Guns Vegas-vergadertafel in te beelden op het moment dat iemand die nieuwe doelgroep opperde, want niets anders dan blinde euforie kan dit persbericht verantwoorden.

Als de timing het bedrijf al niet in een slecht daglicht stelt, dan maakt het feit dat Louis Vuitton helemaal niets te maken heeft met deze handvaten en ze dus vervalst zijn helemaal komaf met Machine Guns Vegas. Fashionista deed navraag bij Louis Vuitton en kreeg volgend statement toegestuurd: "Louis Vuitton is op geen enkele manier verbonden aan dit bedrijf. Wij produceren geen handvaten voor geweren en staan ook geen variaties op onze beschermde ontwerpen of logo's toe".

We moeten u dus niet meer vertellen dat deze uitschuiver nog een duur gerechtelijk staartje zal krijgen, al zal niet enkel Machine Guns Vegas de dupe hiervan zijn. Wie googlet die vindt ontzettend veel foto's van geweren die opgeleukt worden met de monogrammen en logo's van andere grote modemerken. Het bezit van een geweer op zich is voor de gemiddelde wapeneigenaar blijkbaar al niet swag genoeg meer. (KS)

Machine Guns Vegas is er in geslaagd om met 1 A4'tje zowat iedere Amerikaanse moderedactie tegen zich op te zetten. Het persbericht, dat reclame maakte voor een nieuw model handgeweer met Louis Vuitton monogrammen, was niet alleen op een bijzonder ongelukkig moment uitgestuurd, het blijkt ook nog om een vervalsing te gaan. Opschudding in accessoireland toen een persbericht voor een handgeweer met "Louis Vuitton handvat" de verschillende moderedacties binnenrolde. Niet dat we voor zulke frivoliteiten onder andere omstandigheden wél de creditcard hadden bovengehaald, maar door het feit dat het bericht slechts drie dagen na de Aurora shootings werd verzonden raakte het een nog gevoeligere snaar. Terwijl een hele natie zich schaart achter de slachtoffers en er tussen pot, pint en parlement wordt gediscussieerd over het al dan niet verstrengen van de wapenwet besloot men bij Machine Guns Vegas reclame te maken voor een nieuw model handgeweer, volgens het persbericht gericht op "wapenliefhebbers die er graag stijlvol uitzien." Wij proberen ons alvast krampachtig het eurekamoment aan de Machine Guns Vegas-vergadertafel in te beelden op het moment dat iemand die nieuwe doelgroep opperde, want niets anders dan blinde euforie kan dit persbericht verantwoorden. Als de timing het bedrijf al niet in een slecht daglicht stelt, dan maakt het feit dat Louis Vuitton helemaal niets te maken heeft met deze handvaten en ze dus vervalst zijn helemaal komaf met Machine Guns Vegas. Fashionista deed navraag bij Louis Vuitton en kreeg volgend statement toegestuurd: "Louis Vuitton is op geen enkele manier verbonden aan dit bedrijf. Wij produceren geen handvaten voor geweren en staan ook geen variaties op onze beschermde ontwerpen of logo's toe". We moeten u dus niet meer vertellen dat deze uitschuiver nog een duur gerechtelijk staartje zal krijgen, al zal niet enkel Machine Guns Vegas de dupe hiervan zijn. Wie googlet die vindt ontzettend veel foto's van geweren die opgeleukt worden met de monogrammen en logo's van andere grote modemerken. Het bezit van een geweer op zich is voor de gemiddelde wapeneigenaar blijkbaar al niet swag genoeg meer. (KS)