Ieder jaar in december houdt de liefdadigheidsinstelling The Small Steps Project een veiling waarbij ze schoenen die bekende sterren hebben gedoneerd te koop aanbieden. De opbrengst van de veiling gaat, zoals gewoonlijk, naar families die op stortplaatsen leven en werken. Ook dit jaar kon het project een overvloed aan bekende sterren strikken.

The Small Steps Celebrity Shoe Auction is de grootste celeb schoenenveiling ter wereld. Klinkende namen zoals Madonna, Taylor Swift, Kate Moss George Clooney, Nicole Richie, Regina Spektor, Sienna Miller, Vivienne Westwood, Naomi Campbell, Paul Smith, Twiggy en nog vele anderen schaarden zich dit jaar achter het project en doneerden een gesigneerd paar schoenen. Vorig jaar waren het de stappers van Chris Martin die het meeste geld opbrachten.

Door te bieden op de schoenen kan je niet enkel een stukje popcultuur in huis halen, maar ook een bijdrage leveren aan het oplossen van armoede in de wereld. De opbrengsten van de veiling gaan voor 100 procent naar de liefdadigheidsinstelling dankzij eBay.

Small Steps koopt met het ingezamelde geld laarsjes en schoenen om naar school te gaan voor kinderen die in armoede leven en werken op stortplaatsen. Ook voorzien ze schooluniformen en basisvoorzieningen zoals eten en drinken.

De veiling vindt plaats van 5 tot 15 december via eBay. Bekijk de gedoneerde schoenen van de deelnemende celebs hier. (LP)

Ieder jaar in december houdt de liefdadigheidsinstelling The Small Steps Project een veiling waarbij ze schoenen die bekende sterren hebben gedoneerd te koop aanbieden. De opbrengst van de veiling gaat, zoals gewoonlijk, naar families die op stortplaatsen leven en werken. Ook dit jaar kon het project een overvloed aan bekende sterren strikken. The Small Steps Celebrity Shoe Auction is de grootste celeb schoenenveiling ter wereld. Klinkende namen zoals Madonna, Taylor Swift, Kate Moss George Clooney, Nicole Richie, Regina Spektor, Sienna Miller, Vivienne Westwood, Naomi Campbell, Paul Smith, Twiggy en nog vele anderen schaarden zich dit jaar achter het project en doneerden een gesigneerd paar schoenen. Vorig jaar waren het de stappers van Chris Martin die het meeste geld opbrachten. Door te bieden op de schoenen kan je niet enkel een stukje popcultuur in huis halen, maar ook een bijdrage leveren aan het oplossen van armoede in de wereld. De opbrengsten van de veiling gaan voor 100 procent naar de liefdadigheidsinstelling dankzij eBay. Small Steps koopt met het ingezamelde geld laarsjes en schoenen om naar school te gaan voor kinderen die in armoede leven en werken op stortplaatsen. Ook voorzien ze schooluniformen en basisvoorzieningen zoals eten en drinken. De veiling vindt plaats van 5 tot 15 december via eBay. Bekijk de gedoneerde schoenen van de deelnemende celebs hier. (LP)