In een interview met de Afro-Amerikaanse entertainmentzender BET vertelde de 51-jarige actrice dat ze de beslissing heeft genomen om haar zoontje heel snel bewust te maken van de vele uitdagingen in het leven. 'Het is een gesprek dat je als ouder niet meteen wilt voeren met je kinderen, maar het is belangrijk dat het gebeurt. Ik wil dat Louis zich bewust is van het feit dat mensen hem zullen beoordelen op zijn huidskleur (nvdr. Louis is ook van Afro-Amerikaanse afkomst).'

'Als je er niet vroeg over begint, dan doe je hen geen plezier', oordeelt Bullock. 'Van zodra hij zelf op stap gaat en ik niet bij hem ben, dan zijn het zijn keuzes hoe hij het aanpakt. Ik zie het als mijn taak als moeder om hem zowel de mooie als de lelijke dingen in het leven te tonen.' (AB)

In een interview met de Afro-Amerikaanse entertainmentzender BET vertelde de 51-jarige actrice dat ze de beslissing heeft genomen om haar zoontje heel snel bewust te maken van de vele uitdagingen in het leven. 'Het is een gesprek dat je als ouder niet meteen wilt voeren met je kinderen, maar het is belangrijk dat het gebeurt. Ik wil dat Louis zich bewust is van het feit dat mensen hem zullen beoordelen op zijn huidskleur (nvdr. Louis is ook van Afro-Amerikaanse afkomst).''Als je er niet vroeg over begint, dan doe je hen geen plezier', oordeelt Bullock. 'Van zodra hij zelf op stap gaat en ik niet bij hem ben, dan zijn het zijn keuzes hoe hij het aanpakt. Ik zie het als mijn taak als moeder om hem zowel de mooie als de lelijke dingen in het leven te tonen.' (AB)