Dit moet vast de eerste keer zijn dat we razend enthousiast worden bij het spotten van maandverband op straat, maar een deze blogster maakt van deze hygiënische hulpmiddeltjes een krachtig pamflet.

De twintigjarige heeft een populaire Tumblr maar voelde zich toch genoodzaakt haar boodschap op een meer plastische manier te verkondigen. Met een printer, enkele straffe uitspraken en een multipack maandverband streed ze haar stille strijd, die ondertussen al behoorlijk wat aandacht vergaarde op sociale media.

Slogans als "verkrachters randen mensen aan, geen outfits", "mijn naam is niet schatje" en "stel je voor dat mannen zoveel afgrijzen hadden voor verkrachting als voor menstruatie" kleuren nu het straatbeeld van Elonë's thuisstad Karlsruhe.

Dit moet vast de eerste keer zijn dat we razend enthousiast worden bij het spotten van maandverband op straat, maar een deze blogster maakt van deze hygiënische hulpmiddeltjes een krachtig pamflet.De twintigjarige heeft een populaire Tumblr maar voelde zich toch genoodzaakt haar boodschap op een meer plastische manier te verkondigen. Met een printer, enkele straffe uitspraken en een multipack maandverband streed ze haar stille strijd, die ondertussen al behoorlijk wat aandacht vergaarde op sociale media.Slogans als "verkrachters randen mensen aan, geen outfits", "mijn naam is niet schatje" en "stel je voor dat mannen zoveel afgrijzen hadden voor verkrachting als voor menstruatie" kleuren nu het straatbeeld van Elonë's thuisstad Karlsruhe.