We konden het woensdag al lezen: volgens een peiling van de sociale netwerksite Badoo is België het minst coole land ter wereld. Wij vroegen onze twitter- en Facebookvolgers waarom België wél een cool land is. Een selectie uit de reacties.

Martine De Koker België oncool? Aan de temperaturen te zien zou ik durven beweren het meest coole.

Villageverve My absolute favorite designers hail from Belgium, as well as THE best kid's clothing designers I have seen!

Mrqmrc België is cool, want ze geven iedereen certificaten voor zonnepanelen, en vervolgens schijnt de zon van heel de zomer niet.

FakePlasticRuby België is cool, omdat onze voetbalploeg zo slecht is dat ik nooit met plakkaatverf op mijn gezicht moet schilderen.

Vromant Zelfs onze Prins luistert niet naar zijn Papa. Hoeveel cooler kan een land worden?

KingPinguin Allez, komaan, mannen! Wij hebben de enige echte Eddy Wally, een man die zelfs een asteroid gordel zijn naam doet dragen.

Frederiktibau Hoezo België niet cool? Hoe zou je het enige land in de wereld dat blijft draaien zonder regering dan omschrijven?

Houbi Belgium is the hipster of the world: so emphatically uncool that it's ironically cool again.

(AH)

We konden het woensdag al lezen: volgens een peiling van de sociale netwerksite Badoo is België het minst coole land ter wereld. Wij vroegen onze twitter- en Facebookvolgers waarom België wél een cool land is. Een selectie uit de reacties. Martine De Koker België oncool? Aan de temperaturen te zien zou ik durven beweren het meest coole. Villageverve My absolute favorite designers hail from Belgium, as well as THE best kid's clothing designers I have seen! Mrqmrc België is cool, want ze geven iedereen certificaten voor zonnepanelen, en vervolgens schijnt de zon van heel de zomer niet. FakePlasticRuby België is cool, omdat onze voetbalploeg zo slecht is dat ik nooit met plakkaatverf op mijn gezicht moet schilderen. Vromant Zelfs onze Prins luistert niet naar zijn Papa. Hoeveel cooler kan een land worden? KingPinguin Allez, komaan, mannen! Wij hebben de enige echte Eddy Wally, een man die zelfs een asteroid gordel zijn naam doet dragen. Frederiktibau Hoezo België niet cool? Hoe zou je het enige land in de wereld dat blijft draaien zonder regering dan omschrijven? Houbi Belgium is the hipster of the world: so emphatically uncool that it's ironically cool again. (AH)