Tot die vermoedelijk niet geheel onbelangrijke conclusie kwam een studie van vorsers van de Universiteit van California en de Universiteit van New Mexico, waarover maandag de Britse krant The Guardian bericht.

Geconfronteerd met een resem kunstpenissen van diverse lengte kozen de proefpersonen voor een gemiddelde lengte bij de/een vaste partner van 16 centimeter. Voor een 'one night stand' werd de penislengte lichtjes geïndexeerd tot een geprefereerde 16,3 centimeter.

Opvallende conclusie is dat de vrouwen in hun fysieke verzuchtingen flink - drie centimeter! - afwijken van de realiteit. Uit een analyse van 15.000 geglobaliseerde piemels bleek vorig jaar immers dat de gemiddelde penis in erectie slechts 13,1 centimeter bedraagt. (Belga)

Tot die vermoedelijk niet geheel onbelangrijke conclusie kwam een studie van vorsers van de Universiteit van California en de Universiteit van New Mexico, waarover maandag de Britse krant The Guardian bericht.Geconfronteerd met een resem kunstpenissen van diverse lengte kozen de proefpersonen voor een gemiddelde lengte bij de/een vaste partner van 16 centimeter. Voor een 'one night stand' werd de penislengte lichtjes geïndexeerd tot een geprefereerde 16,3 centimeter. Opvallende conclusie is dat de vrouwen in hun fysieke verzuchtingen flink - drie centimeter! - afwijken van de realiteit. Uit een analyse van 15.000 geglobaliseerde piemels bleek vorig jaar immers dat de gemiddelde penis in erectie slechts 13,1 centimeter bedraagt. (Belga)