Vrouwen geven per jaar gemiddeld duizend euro meer uit als ze samen met vriendinnen gaan winkelen, zo blijkt uit een nieuw Brits onderzoek. Dat schrijft de Daily Mail.

Meer dan de helft van de vrouwen geeft toe dat ze meer geld uitgeeft als ze samen met een vriendin gaat winkelen. Gemiddeld geeft een vrouw per keer 44 euro meer uit dan als ze alleen zou gaan winkelen. Na en jaar komt het er op neer dat, wanneer een vrouw met een vriendin gaat shoppen, ze ruim duizend euro meer uitgeven. Dat blijkt uit cijfers van een nieuw Brits onderzoek onder 2000 vrouwen.

Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen graag met hun vriendinnen winkelen. Twee derde van de vrouwen geeft aan dat ze zich zekerder voelen met kleding, waarvan ze de goedkeuring kregen van een vriendin. Daarnaast vinden veel vrouwen het ook gezelliger om samen met een vriendin te winkel dan alleen.

Elkaar aansporen

Ruim 75 procent van de vrouwen zegt dat ze vriendinnen aanmoedigen om kleding en accessoires aan te schaffen. Het mag dan ook niet verwonderlijk zijn dat maar liefst twee derde van de vrouwen iets koopt op aanraden van een vriendin. Veel vrouwen passen dan ook kleding die ze anders nog niet uit het rek zouden halen. Ongeveer 10 procent van de vrouwen heeft dan ook spijt van een aankoop die ze samen met een vriendin deden. (LVR)

Vrouwen geven per jaar gemiddeld duizend euro meer uit als ze samen met vriendinnen gaan winkelen, zo blijkt uit een nieuw Brits onderzoek. Dat schrijft de Daily Mail. Meer dan de helft van de vrouwen geeft toe dat ze meer geld uitgeeft als ze samen met een vriendin gaat winkelen. Gemiddeld geeft een vrouw per keer 44 euro meer uit dan als ze alleen zou gaan winkelen. Na en jaar komt het er op neer dat, wanneer een vrouw met een vriendin gaat shoppen, ze ruim duizend euro meer uitgeven. Dat blijkt uit cijfers van een nieuw Brits onderzoek onder 2000 vrouwen. Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen graag met hun vriendinnen winkelen. Twee derde van de vrouwen geeft aan dat ze zich zekerder voelen met kleding, waarvan ze de goedkeuring kregen van een vriendin. Daarnaast vinden veel vrouwen het ook gezelliger om samen met een vriendin te winkel dan alleen. Elkaar aansporen Ruim 75 procent van de vrouwen zegt dat ze vriendinnen aanmoedigen om kleding en accessoires aan te schaffen. Het mag dan ook niet verwonderlijk zijn dat maar liefst twee derde van de vrouwen iets koopt op aanraden van een vriendin. Veel vrouwen passen dan ook kleding die ze anders nog niet uit het rek zouden halen. Ongeveer 10 procent van de vrouwen heeft dan ook spijt van een aankoop die ze samen met een vriendin deden. (LVR)