Het magazine Elle in Québec pakt uit met een bijzondere cover. Het blonde model Justine LeGault is te zien op de voorpagina van het meinummer. Op zich bijzonders, behalve dan dat Justine een volslank model is.

Er mogen dan ondertussen al veel initiatieven genomen zijn om enkel met gezonde modellen te werken, denken we maar aan het Health Initiative van Vogue, toch blijven de meeste covermodellen behoorlijk mager.
Dat een gerenommeerd magazine zoals Elle 'zomaar' een volslank model op de cover zet, zonder dat er een special is over plus-size kledij of iets dergelijks, is dus best wel bijzonder.

Het nummer wordt heel enthousiast ontvangen en Justine's rondingen zijn ondertussen al de wereld rondgegaan. "Ik heb alleen maar positieve feedback gekregen op mijn cover. Dit is echt fantastisch nieuws" zegt Legault tegen Elle. (RDM)

Het magazine Elle in Québec pakt uit met een bijzondere cover. Het blonde model Justine LeGault is te zien op de voorpagina van het meinummer. Op zich bijzonders, behalve dan dat Justine een volslank model is. Er mogen dan ondertussen al veel initiatieven genomen zijn om enkel met gezonde modellen te werken, denken we maar aan het Health Initiative van Vogue, toch blijven de meeste covermodellen behoorlijk mager. Dat een gerenommeerd magazine zoals Elle 'zomaar' een volslank model op de cover zet, zonder dat er een special is over plus-size kledij of iets dergelijks, is dus best wel bijzonder. Het nummer wordt heel enthousiast ontvangen en Justine's rondingen zijn ondertussen al de wereld rondgegaan. "Ik heb alleen maar positieve feedback gekregen op mijn cover. Dit is echt fantastisch nieuws" zegt Legault tegen Elle. (RDM)