Elizabeth Farrell (@Glacier996Girl)

De tiener Elizabeth Farrell maakt furore onder de naam Glacier Girl. Haar project 'Remember The Glaciers' legt de problematiek van klimaatverandering op heldere wijze uit aan haar leeftijdsgenoten en haar vele foto's, slogans en merchandising zorgen ervoor dat ze een breed publiek kan bereiken.

?Globalisation? ? by @dani.mayo 4 @recenspaper

A photo posted by Remember The Glaciers (@glacier996girl) on

Jennifer Nini (@EcoWarriorPrinces)

Jennifer Nini is het bewijs dat een ecologisch bewuste levensstijl ook hand in hand kan gaan met bakken klasse. Ze maakt veel van haar kleding, huidverzorging en uiteraard voeding zelf en toont je hoe jij ook meer eco door het leven kan gaan.

Vivienne Westwood (@VivienneWestwoodOfficial)

"We are the people!" #VivienneWestwood #ClimateRevolution #ClimateMarch #PeoplesMarch

A photo posted by Vivienne Westwood (@viviennewestwoodofficial) on

Of ze haar boodschap nu overbrengt via haar werk als mode-ontwerpster, zelf op de barricades van het protest staat of via Instagram mensen probeert bewust te maken: Dame Westwood zet haar tanden in een beter leefmilieu, zoveel is duidelijk.

Ella Göerner (@EllaGoerner)

Onder de wimpel 'eco-punk' speelt deze ecologisch activiste en kunstenares met wetenschap, economie, technologie en populaire cultuur om haar volgers bewust te maken van de klimaatcrisis.

Lana Bauwens (@LexiLana)

De Gentse Lana Bauwens maakte furore met haar blog LoveGreenCity over een eco-levensstijl in New York City en de mensen die deze stad clean proberen houden. Daarnaast houdt ze veganistische recepten bij en schrijft ze freelance artikels over ecologie en een meer duurzame levensstijl.

(KS via DazedDigital)

De tiener Elizabeth Farrell maakt furore onder de naam Glacier Girl. Haar project 'Remember The Glaciers' legt de problematiek van klimaatverandering op heldere wijze uit aan haar leeftijdsgenoten en haar vele foto's, slogans en merchandising zorgen ervoor dat ze een breed publiek kan bereiken.Jennifer Nini is het bewijs dat een ecologisch bewuste levensstijl ook hand in hand kan gaan met bakken klasse. Ze maakt veel van haar kleding, huidverzorging en uiteraard voeding zelf en toont je hoe jij ook meer eco door het leven kan gaan. Of ze haar boodschap nu overbrengt via haar werk als mode-ontwerpster, zelf op de barricades van het protest staat of via Instagram mensen probeert bewust te maken: Dame Westwood zet haar tanden in een beter leefmilieu, zoveel is duidelijk.Onder de wimpel 'eco-punk' speelt deze ecologisch activiste en kunstenares met wetenschap, economie, technologie en populaire cultuur om haar volgers bewust te maken van de klimaatcrisis. De Gentse Lana Bauwens maakte furore met haar blog LoveGreenCity over een eco-levensstijl in New York City en de mensen die deze stad clean proberen houden. Daarnaast houdt ze veganistische recepten bij en schrijft ze freelance artikels over ecologie en een meer duurzame levensstijl. (KS via DazedDigital)