Op het mei-nummer van Vogue staat actrice Carey Mulligan (26) op de cover, die voor de gelegenheid geïnspireerd is op de film 'The Great Gatsby' en de glamour uit de jaren 20.

Binnen enkele weken komt de adaptatie door Baz Luhrmann van 'The Great Gatsby' in de zalen, inclusief soundtrack van Jay-Z en kostuums van Prada, met in de hoofdrollen onder meer Carey Mulligan en Leonardo DiCaprio. De film, van de regisseur van onder meer Moulin Rouge, zal het filmfestival van Cannes openen. Ook het tijdschrift Vogue is gebeten door de 'Gatsby'-microbe en het mei-nummer van het bekende modetijdschrift staat helemaal in het teken van deze film vol glamour. Vogue koos dan ook voor Carey Mulligan, die in de film in de huid kruipt van blondine Daisy Buchanan, als covermodel.

Stralen in jaren 20-stijl

Voor de coverfoto draagt Carey Mulligan, die we ook kennen van o.a. de film 'Drive', een jurk van Oscar de la Renta. De jurk zit haar als gegoten. De outfit wordt verder afgewerkt een hoofdaccessoire dat lijkt alsof het met een teletijdmachine recht uit de jaren 20 naar de fotoshoot is gebracht, opvallende juwelen en een fijn laagje make-up. De rode lippen en retro haar maken het plaatje helemaal af. De coverfoto en de modereportage in het magazine werden vastgelegd door niemand minder dan fotograaf Mario Testino. (LVR)

Op het mei-nummer van Vogue staat actrice Carey Mulligan (26) op de cover, die voor de gelegenheid geïnspireerd is op de film 'The Great Gatsby' en de glamour uit de jaren 20. Binnen enkele weken komt de adaptatie door Baz Luhrmann van 'The Great Gatsby' in de zalen, inclusief soundtrack van Jay-Z en kostuums van Prada, met in de hoofdrollen onder meer Carey Mulligan en Leonardo DiCaprio. De film, van de regisseur van onder meer Moulin Rouge, zal het filmfestival van Cannes openen. Ook het tijdschrift Vogue is gebeten door de 'Gatsby'-microbe en het mei-nummer van het bekende modetijdschrift staat helemaal in het teken van deze film vol glamour. Vogue koos dan ook voor Carey Mulligan, die in de film in de huid kruipt van blondine Daisy Buchanan, als covermodel.Stralen in jaren 20-stijl Voor de coverfoto draagt Carey Mulligan, die we ook kennen van o.a. de film 'Drive', een jurk van Oscar de la Renta. De jurk zit haar als gegoten. De outfit wordt verder afgewerkt een hoofdaccessoire dat lijkt alsof het met een teletijdmachine recht uit de jaren 20 naar de fotoshoot is gebracht, opvallende juwelen en een fijn laagje make-up. De rode lippen en retro haar maken het plaatje helemaal af. De coverfoto en de modereportage in het magazine werden vastgelegd door niemand minder dan fotograaf Mario Testino. (LVR)