De Britse Vogue meldt dat ze in 2014 opnieuw een festival zullen organiseren. Het derde Vogue Festival wordt op touw gezet in samenwerking met het luxewarenhuis Harrods.

Het tweedaagse festival vol mode-extravaganza zal plaatsvinden op 29 en 30 maart 2014. De locatie van de festiviteiten is de Queen Elizabeth Hall in Londen. Het Britse modeblad heeft aangekondigd dat de derde editie van hun festival nog groter en extravaganter zal zijn dan de vorige edities.

Op de vorige editie kwamen er heel wat grote namen uit de modewereld samen voor een weekend vol interviews en gesprekken. Onder andere Victoria Beckham, Michael Kors, Paul Smith, Alexa Chung, Donatella Versace en Cara Delevingne maakten hun opwachting tijdens het festival. De gasten voor de editie in maart 2014 zijn nog niet bekend, maar Vogue kondigde wel al aan dat ze weer heel wat interessante persoonlijkheden verwachten en dat er workshops, optredens en make-overs op het programma staan.

Chiara Varese van Harrods is erg tevreden met deze samenwerking en vertelde aan Vogue dat ze verscheidene modeontwerpers en invloedrijke mensen uit de industrie zullen samenbrengen op een innovatieve en luxueuze manier tijdens het festival in maart.

Tickets voor het festival zullen vanaf midden februari te koop zijn. (LP)

De Britse Vogue meldt dat ze in 2014 opnieuw een festival zullen organiseren. Het derde Vogue Festival wordt op touw gezet in samenwerking met het luxewarenhuis Harrods. Het tweedaagse festival vol mode-extravaganza zal plaatsvinden op 29 en 30 maart 2014. De locatie van de festiviteiten is de Queen Elizabeth Hall in Londen. Het Britse modeblad heeft aangekondigd dat de derde editie van hun festival nog groter en extravaganter zal zijn dan de vorige edities. Op de vorige editie kwamen er heel wat grote namen uit de modewereld samen voor een weekend vol interviews en gesprekken. Onder andere Victoria Beckham, Michael Kors, Paul Smith, Alexa Chung, Donatella Versace en Cara Delevingne maakten hun opwachting tijdens het festival. De gasten voor de editie in maart 2014 zijn nog niet bekend, maar Vogue kondigde wel al aan dat ze weer heel wat interessante persoonlijkheden verwachten en dat er workshops, optredens en make-overs op het programma staan. Chiara Varese van Harrods is erg tevreden met deze samenwerking en vertelde aan Vogue dat ze verscheidene modeontwerpers en invloedrijke mensen uit de industrie zullen samenbrengen op een innovatieve en luxueuze manier tijdens het festival in maart. Tickets voor het festival zullen vanaf midden februari te koop zijn. (LP)