Het Oostenrijkse brilmerk Silhouette, gespecialiseerd in randloze monturen, introduceert een virtuele spiegel. Daarmee kunnen brildragers thuis op de pc de brillen van het merk uittesten. Silhouette ontwierp de Virtual Mirror samen met make-upspecialiste Mary Greenwell.

Via de virtuele spiegel is het mogelijk een model te kiezen, nieuwe kleuren uit te proberen en virtueel te experimenteren met verschillende vormen van glazen voordat u naar de opticien gaat. Een foto uploaden via www.silhouette.com/virtualmirror en u kan aan de slag.

AH.

Het Oostenrijkse brilmerk Silhouette, gespecialiseerd in randloze monturen, introduceert een virtuele spiegel. Daarmee kunnen brildragers thuis op de pc de brillen van het merk uittesten. Silhouette ontwierp de Virtual Mirror samen met make-upspecialiste Mary Greenwell. Via de virtuele spiegel is het mogelijk een model te kiezen, nieuwe kleuren uit te proberen en virtueel te experimenteren met verschillende vormen van glazen voordat u naar de opticien gaat. Een foto uploaden via www.silhouette.com/virtualmirror en u kan aan de slag. AH.